СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: КОЙ СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО БОРЕЦ ЗА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ?! ДЯСНАТА РЪКА НА МАЯ МАНОЛОВА, СЪСЦЕНАРИСТКА НА ЗАВЕРАТА “КОСТИНБРОД”

Автор: 5 GmediA 09:46, 23 февруари 2021
Източник: Кадър БНТ

Димитър Делчев съобщава тази сутрин по БНТ: “Хората трябва да разберат, че на някой му пука за честността на изборите”. И това го казва дясната ръка на Мая Манолова, съсценаристка на аферата “Костинброд”, довела до изкривяване на вота, влязла в историята като най-бруталния удар срещу демокрацията в България и съавторка на Изборния кодекс от 2013-14 година.

Димитър Делчев е горд син на Андрей Делчев, ментор в административната кариера на Меглена Кунева в Министерски съвет, дългогодишен изпълнителен директор на петролната и газова асоциация с председател Валентин Златев (бивш генерален директор на "Лукойл България”), работодател на съпруга на председателката на БСП Корнелия Нинова.

Димитър Делчев е горд депутат от Реформаторския блок, коалиционен партньор в управлението на държавата на ГЕРБ по време на кабинета “Борисов 2”, в който създателката на неговата партия ДБГ Меглена Кунева от върл критик на Бойко Борисов се събуди “преко ночи” негов вицепремиер. Ах, и Меглена Кунева в сговор със Сергей Станишев покани чужди наблюдатели за парламентарните избори през 2014 г., съмняваше се в честността им, докато не кацна в правителството на ГЕРБ ( бившият премиер Иван Костов я определи така: “"последната червена кукувица, която се опитва да снесе яйце в синьото гнездо").

Като депутат Димитър Делчев казва по БНТ: “Олигархията е заинтересована от въвеждането на мажоритарни избори.” Ти да видиш! Това как го е прозрял?! От близките отношения на семейството му с олигарха Валентин Златев ли?

Така като стане... някои хора да се представят целите в бяло... си викаш - тези не разчитат ли прекалено много на късата памет на хората?!

Последни новини

Общо гласували: 6

Анкета

ВАКСИНИРАХТЕ ЛИ СЕ СРЕЩУ COVID-19?
Не и няма да го направя
5 гласували / 83.33%
Да
1 гласували / 16.67%
Все още не, но ще се ваксинирам
0 гласували / 0%