МЕГАН И ХАРИ ПРЕД ОПРА УИНФРИ: 12 ЛЮБОПИТНИ ФАКТА ЗА ЖИВОТА НА ДВОЙКАТА В ДВОРЕЦА

Автор: 5 GmediA 10:14, 8 март 2021
Източник: CBS

Дългоочакваното интервю на херцога и херцогинята на Съсекс с Опра Уинфри се излъчи в САЩ - като двойката споделя своята страна от историята за живота в кралското семейство.

Двойката разказа за връзките си с други кралски особи, расизма и за тяхното психично здраве.

Би Би Си представя 12 факта за двойката, които научихме от интервюто: 

1. „Дискусии за това колко тъмно може да е бебето на Меган“

Едно от най-големите твърдения в интервюто беше, че в Кралското семейство е имало "няколко разговора" за това колко тъмно може да бъде бебето на Меган и Хари.

"В онези месеци, когато бях бременна [имаше] опасения и разговори за това колко тъмна може да е кожата му, когато се роди", каза Меган.

Тя каза, че разговорите са били с Хари, който й ги е предал. И тя, и Хари отказаха да кажат кой от кралската фамилия го е казал.

"Този разговор никога няма да споделя", каза Хари. "По това време беше неудобно, бях малко шокиран."

Хари каза още, че го боли, че семейството му никога не е говорило за "колониалните нюанси" на заглавията и статиите в новините.

2. Кейт „разплака Меган“ - не обратното

Една история, която циркулира във вестниците преди няколко години, е, че херцогинята на Кеймбридж е оставена в сълзи от Меган в навечерието на сватбата заради рокли с цветя.

Но Меган каза на Опра, че обратното е вярно.

„Няколко дни преди сватбата [Кейт] беше разстроена от роклите на момичетата  с цветя и това ме разплака“, каза Меган. Тя каза, че по-късно Кейт се извини и донесе цветя и бележка, за да се поправи.

Тя каза, че Кейт е „добър човек“ и се надява, че би искала да се коригират неверните истории.

Катрин, херцогиня на Кеймбридж и Меган, херцогиня на Съсекс присъстват на финала за жени на сингъл на шампионата по тенис в Уимбълдън в All England Lawn Tennis and Croquet ClubГЕТИ ИМИДЖИС

3. Меган каза, че е била на ръба на самоубийството, но й е отказана помощ

Меган говори за това колко самотна се чувства след присъединяването си към Кралското семейство и загубата на свободата си. "Когато се присъединих към това семейство, видях за последно паспорта си, шофьорската си книжка, ключовете си и всичко, което се предава, докато не дойдохме тук", каза тя.

Тя заяви, че психическото й здраве се е влошило толкова много, че „не е искала повече да е жива“.

„Отидох в двореца и казах, че трябва да отида някъде, за да получа помощ, казах, че никога досега не съм се чувствал така и трябва да отида някъде, и ми казаха, че не мога, че няма да е добре за семейството"

Тя каза, че е отишла при "един от най-възрастните хора" в кралската фамилия и след това в отдела за човешки ресурси в двореца. „Никога не е правено нищо“, добави тя.

4. Меган разговаря с една от приятелките на Даяна

Името на принцеса Даяна се появява много пъти през цялото време на интервюто.

"Дори не знаех към кого да се обърна", каза Меган за времето, когато е страдала. „Един от хората, с които се свързах, които продължиха да бъдат приятели и доверени лица, беше един от най-добрите приятели на майката на съпруга ми.

„Защото все едно кой друг би могъл да разбере как е всъщност отвътре?“

5. Хари се чувства „разочарован“ от Чарлз

Опра попита Хари за връзките му със семейството му и особено с баща му, принцът на Уелс и брат му, херцогът на Кеймбридж.

В един момент, след като се оттеглиха като старши кралски особи, Хари каза, че Чарлз "спря да приема повикванията ми".

„Чувствам се наистина разочарован, защото е преживял нещо подобно, Арчи е негов внук".

"Но в същото време, разбира се, винаги ще го обичам, но се случиха много наранявания и ще продължа да определям като един от приоритетите си да се опитвам да излекувам тази връзка."

На Уилям Хари каза, че го обича, че те са преминали заедно през ада. "Но ние поехме по различни пътища."

6. Но отношенията на двойката с кралицата са добри

Хари каза, че има „наистина добри“ отношения с баба си и през последната година е говорил с нея повече - включително видео разговори с Арчи.

"Тя ми е главнокомандващ, нали? Винаги ще бъде."

Меган също похвали кралицата и каза, че й е подарила няколко красиви бижута за годежа, както и че е споделила одеяло с нея, за да се стопли, докато пътуват заедно.

Катрин, херцогиня на Кеймбридж, Камила, херцогиня на Корнуол, принц Уилям, херцог на Кеймбридж, принц Хари, херцог на Съсекс, кралица Елизабет II, принц Чарлз, принц на Уелс и Меган, херцогиня на Съсекс присъстват на прием за отбелязване на петдесетата годишнина на инвестицията на принца на Уелс в Бъкингамския дворец на 5 март 2019 г. в Лондон, АнглияГЕТИ ИМИДЖИС

7. Хари: "отрязаха ме финансово"

През първото тримесечие на 2020 г. Хари каза, че семейството му "буквално ме отряза финансово".

Той каза, че сделките за Netflix и Spotify, които той и Меган са сключили, за да правят шоута и подкасти, никога не са били част от плана, но "трябваше да си осигуря финансова сигурност за нас".

"Но имам това, което майка ми ми остави, и без това нямаше да можем да направим това."

Двойката разкрива, че американският милиардер и медиен магнат Тайлър Пери осигурил на Хари и Меган дом и охрана миналата година, когато се преместиха от Канада в Южна Калифорния.

8. Истината зад снимката

Меган каза, че вечерта, след като е казала на Хари, че не иска да живее, те е трябвало да присъстват на официално събитие в Кралския Алберт Хол.

Меган говори за снимка, която я преследва заради това, за което й напомня.

Тя каза, че приятел е коментирал колко страхотно изглежда двойката, но тя добави: "Тази снимка, ако увеличите, виждам колко силно са стиснати кокалчетата му около моите", каза тя на Опра, когато стана емоционална.

"Усмихваме се и си вършим работата, но и двамата просто се опитваме да се задържим." Всеки път, когато тези светлини угасваха в тази кралска кутия, аз просто плачех. "

Принц Хари, херцог на Съсекс и Меган, херцогиня на Съсекс присъстват на премиерата на Cirque du Soleil на ГЕТИ ИМИДЖИС

9. Меган „не е направила никакви проучвания“ за Кралското семейство

Говорейки за първия път, когато се срещна с кралицата, Меган каза, че е изненадана, когато научи, че трябва да се реверира.

Тя каза, че смята, че това е просто "част от фанфарите" и не се случва в кралското семейство

Тя описа, че е трябвало бързо да тренира реверанс преди импровизиран обяд с кралицата. 

Мегън добави, че преди да се присъедини, не е правила проучване на семейството - и настоя, че никога не е търсила съпруга си онлайн, докато се срещат.

10. Всъщност те се ожениха три дни преди сватбата

Милиони хора гледаха как Хари и Меган завързват възела в замъка Уиндзор през 2018 г. Но двойката разкри, че всъщност са се оженили от архиепископа на Кентърбъри по проста церемония три дни преди това.

„Обадихме се на архиепископа и просто казахме,„ вижте, това нещо, този спектакъл е за света, но ние искаме нашето обединение между нас ... само двамата в задния ни двор “.

11. Любимата фраза на Арчи е „карай безопасно“

Хари говори за Арчи и радостта, която изпитва, когато го извежда на разходка с колело. Интервюто включва клип на малкото дете, което играе на плажа с родителите си.

Хари казва, че когато някой напусне къщата, Арчи им казва „карайте безопасно“.

Принц Хари, херцогът на Съсекс, Меган, херцогинята на Съсекс и бебето им син Арчи Маунтбатън-Уиндзор се срещат с архиепископ Дезмънд Туту и ​​дъщеря му Тандека Туту-Гксаше във фондацията „Наследство на Дезмънд и Лия Туту“ по време на кралското им турне в Южна Африка на 25 септември, 2019 г.ГЕТИ ИМИДЖИС

12. И ... това е момиче

Двойката потвърждава, че очаква момиченце през лятото.

Хари каза, че е "невероятно", добавяйки: "Какво повече можете да поискате?" - но каза, че ще бъдат готови след пристигането на бебе номер две.

Към края на интервюто Опра попита дали Меган все пак е постигнала щастливия си край с принц Хари. "По-голяма от всяка приказка, която някога сте чели", каза тя.

 

Последни новини

Общо гласували: 12

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 9 ЮНИ?
Да
9 гласували / 75%
Не
2 гласували / 16.67%
Все още не съм решил/а
1 гласували / 8.33%