КАКВО ЗНАЕМ ЗА СДЕЛКАТА НА ПРИНЦ ХАРИ И МЕГАН МАРКЪЛ С NETFLIX?

Автор: 5 GmediA 14:25, 9 март 2021

Хари и Меган сключиха изгодна сделка с Netflix с много вълнуващи проекти. Любопитно ли ви е колко струва сделката на или какво съдържание ще произвеждат? А дали някой от тях ще се появи на екрана?

Ето какво е ясно до момента:

The New York Times огласи, че сделката на Хари и Меган с Netflix е на стойност около 100 милиона долара. „През последните месеци Хари и Меган разговаряха тихо с "Дисни" и Apple“, съобщи „Таймс“ през септември. „Двама ръководители, участващи в тези дискусии, заявиха, че представители на двойката в един момент търсят сделка в близост до 100 милиона долара.“

Можем да очакваме голям набор от съдържание от Хари и Меган по време на многогодишната им сделка. Наблюдател съобщава, че двойката ще пусне документални филми, игрални филми, сценарии и детски програми. „Нашият фокус ще бъде върху създаването на съдържание, което информира, но също така дава надежда“, споделя двойката в изявление пред Times . „Като нови родители създаването на вдъхновяващи семейни програми също е важно за нас.“

По време на вчерашното интервю пред Опра Уинфри Меган каза: „Животът е разказване на истории. За нас, да можем да разкажем истории през истинни обективи, ще бъде страхотно, знаейки колко хора могат да ни чуят и да им дадем глас да бъдат чути и те".

Преди да се омъжи за принц Хари, Меган Маркъл е актриса, известна с ролята си на Рейчъл Зейн в "Костюмари". След като тя замени живота си в Холивуд за двореца Кенсингтън, сега, след като се върна в САЩ и работи с Netflix, ще се появи ли на екрана? Шансовете са, вероятно не - представител на Меган заяви пред Times, че „не планира да се връща към актьорството“.

Освен връзката си с Netflix, Хари и Меган са си партнирали и със Spotify, където са подписали сделка, която според съобщенията е на стойност 25 милиона долара, според Observer. Съгласно споразумението си за Spotify, Хари и Меган ще бъдат домакини и продуцират подкасти, „за да стимулират мощни разговори, които вдъхновяват, предизвикват и възпитават“, както двойката сподели по време на събитието на Spotify Stream On. В първия им подкаст, който падна на Spotify през декември, участваха сър Елтън Джон, Джеймс Кордън, Наоми Осака, Дийпак Чопра и др.

Тагнато в: Хари и Меган , Netflix

Последни новини

Общо гласували: 12

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 9 ЮНИ?
Да
9 гласували / 75%
Не
2 гласували / 16.67%
Все още не съм решил/а
1 гласували / 8.33%