СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: КАК ВИКТОР НИКОЛАЕВ РАЗМАЗА МАЯ МАНОЛОВА ПО НОВА И КАК МАЯ МАНОЛОВА СИ НАПРАВИ ПУБЛИЧНО ХАРАКИРИ

Автор: 5 GmediA 11:42, 26 март 2021
Източник: Кадър, Нова телевизия
Мая Манолова - тази, която си предложи услугите да изпрати сигнала, от който тръгна най-позорното взривяване на изборния процес чрез аферата “Костинброд”, предупреждава, че е подготвен “атентат” срещу изборния процес. През 2013 г. , с нейното активно участие, бяха откраднати гласовете на избирателите по-най криминалния начин.
 
Тов е безсрамие! Това е наглост!
 
Само да припомня: задкулисието се отблагодари на Мая Манолова за “Костинброд” с мястото на заместник-председател на парламента, а мъжът й Ангел Найденов стана военен министър.
Защо Мая Манолова се кара на Виктор Николаев, че й задава въпроса дали, ако нейната коалиция не влезе в парламента, ще оспорят изборния резултат?! Страх ли я е от отговора? Страх я е. Защото, ако влязат в парламента - ще си замълчат; ако не влязат - ще обявят вота за откраднат.
 
Адвокат Николай Хаджигенов се обръщал презрително към Мая Манолова: “ представителката на кюстендилската правна школа да затвори вратата отвън”... и е прав!
Един приятел ми се обади сутринта, вика: “ле-ле-ле-леее, как грачи Мая по Нова телевизия”... верно, как пък не се научи да говори спокойно и убедително?!
 
Виктор Николаев пита Мая Манолова: какво бихте направили с Ковид-кризата, ако бяхте премиер, тя му отговаря: Вие не ме слушате!
Добре я контрира Виктор - той не е там, за да й задава удобни въпроси, които да й харесат.
“Да изтъргаме мафията от властта и държавната хазна!” Ама, че диалектен изказ: “да изтъргаме”.
 
“Кой би бил премиер? Кой би бил здравен министър, ако вземете властта, пита Виктор”. Мая не отговаря, кара му се, грачи...
Мая Манолова изрече нещо - уаууу - как да го нарека: като направила дарение на партията си, й останали 5000 лева. А стига, бе, при нейният начин на живот, Мая трябва да ходи боса и гола... и да не стъпва на фризьор.
 
Ама, ако влезе в парламента, бързо ще компенсира недостига в семейните финанси, много бързо. Нали това е целта?
Ах, добре, че властта само ще я миришете, Мая.
 
“Г-жо Манолова, Мая, да си поемем малко въздух... досадено се примолва Виктор Николаев”. Обаче, Мая е подпалила моторетката. Грачи, та грачи. Както викат из нашия край: гледай такова да не ти е в къщата, че ще луднеш.
 
И аз имам един въпрос - задочно - към Мая Манолова: докато беше национален омбудсман, инсталирана на поста от Бойко Борисов и ГЕРБ, нямаше ли корупция в България, нямаше ли незаконни действия, нямаше ли погрешни решения на властта?
 
... Гледайки Мая Манолова, реших да изброя колко пъти ще повтори “амииии” и Бойко Борисов, но на десетия път се отказах.
Браво, Викторе! Размаза Мая с въпросите за срещата й с Васил Божков-Черепа. Отишла била, защото той бил срещу “модела”. Кога, бе? Срещу кой модел? Преди да избяга от България, той беше част от “модела”. А едновременно с това Мая искала да види срещу кого се изправя на местните избори. Що за нонсенс: според Мая Черепа хем бил с властта, хем бил срещу “модела”.... Много й личи, че е гузна, ама много!
 
Според Мая Манолова, щом Васил Божков се е снимал с Бойко Борисов, значи е от близкото му обкръжение. Същото не важи ли за нея? Тя има повече снимки с Бойко Борисов, отколкото Васил Божков с премиера.
Г-да и г-жи политици, изключително тъпо и малоумно е да ви питат нещо, а вие да отговаряте: защо не попитате за това еди-кой-си.
...Ако “Изправи се. Мутри вън” не влязат в Народното събрание, днешното кресливо интервю на Мая Манолова ще има голям принос за това.
 
*Коментар на Соня Колтуклиева във Фейсбук.

Последни новини

Общо гласували: 2

Анкета

КЪДЕ ЩЕ ПРЕКАРАТЕ ЛЯТНАТА СИ ПОЧИВКА?
На родното Черноморие
1 гласували / 50%
Няма да почивам това лято
1 гласували / 50%
На море в чужбина
0 гласували / 0%