РОБОТ НА АМАЗОН ИЗПЕРКА. НАПРЪСКА ХОРА СЪС СПРЕЙ СРЕЩУ МЕЧКИ

Автор: 5Gmedia , 11:54, 14 февруари 2019

Робот, действащ в склада на Амазон в Ню Джърси, е „дал на късо“, отворил кутия със спрей срещу мечки и напръскал хората, изпращайки 24 работници в болница. Случаят е от преди месец, съобщава изданието Futurism.

„Роботите на Amazon поставят живота на хората в опасност, като последиците могат да бъдат катастрофални, а дългосрочните ефекти за 80-те работници са неизвестни“, казва Стюарт Апълбаум, председател на Съюза за търговия на дребно, търговия на едро и универсални магазини в изявление за ABC News.

Подобно на лютият спрей за защита, спреят за защита от мечки обикновено се прави от изключително люти чушки. Amazon продава много видове спрей, чиято основна цел е да отблъсква агресивни мечки.

Преди време отново в склад на Amazon имаше инцидент с роботи, за щастие по-скоро комичен. Тогава някакво масло за пуканки пада от рафт на пода в почти изцяло роботизиран център за зареждане на Amazon. Това обърква тотално роботите в склада, които започват да се движат бързо, да се блъскат и да се хлъзгат в маслото …

Тагнато в: робот

Последни новини

Общо гласували: 6

Анкета

БИХТЕ ЛИ ПОСЕТИЛИ РЕСТОРАНТ ИЛИ БАР НА ЗАКРИТО?
Да, мисля че няма от какво да се притеснявам
4 гласували / 66.67%
По-скоро не, няма да се чувствам комфортно
2 гласували / 33.33%
Не, може да се заразя
0 гласували / 0%