ПОРЕДНА ГРОЗНА АКЦИЯ НА ДИОНИСИЙ ПРЕД ДОМА НА БОЙКО БОРИСОВ В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ

Автор: 5 GmediA 14:02, 3 април 2021
Източник: Блиц

Наказаният от Църквата отец Дионисий, бившият служебен премиер Ренета Инджова и техни съмишленици отново се събраха пред дома на премиера Бойко Борисов, където проведоха поредна показна акция, съобщава Блиц.

Богохулство! Дионисий и няколко отломки крещят пред вратите на Борисов в деня за размисъл

Очевидно техните прояви не спират дори в официалния ден за размисъл, когато българският народ трябва да помисли на кого да даде доверието си за следващите 4 години и в който всяка форма на агитация е забранена.

„Провокаторите явно не признават нито светските, нито църковните закони, за да се изсипят пред служебния дом на Борисов, който по време на цялата кампания не каза и една лоша дума за тях“, коментират от агенцията.

Няма налично описание.

Припомняме, че през последните 30 дни те и техните последователи проведоха множество подобни грозни акции, опитвайки се да изпросят подкрепа само и единствено на основата на отрицанието.

Буквално преди дни Българската Патриаршия в официална позиция порица действията на Дионисий, казвайки, че действията му са „в пълно противоречие с високото звание на православния свещенослужител, който „не бива да влиза в крамоли, но да бъде към всички кротък, поучлив и търпелив“ (2 Тим. 2:24), т.е. трябва да бъде пример на любов и миротворство.“

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 260

Анкета

ЩЕ УСПЕЕ ЛИ БОЙКО БОРИСОВ ДА СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО?
Да
221 гласували / 85%
Не
20 гласували / 7.69%
Ще има нови избори
19 гласували / 7.31%