ВМЕСТО ОСТАВКА, КОРНЕЛИЯ НИНОВА ИЗВАДИ АРМИЯ ОТ ГУМЕНИ МЕЧЕТА ДА Я ОПРАВДАВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ

Автор: 5 GmediA 08:23, 7 април 2021
Източник: Червено

Оставките невинаги значат нови лидер и ръководство, но винаги показват осъзнаване, добро възпитание и извинение. С осъзнаване започва решението на всеки проблем. Доброто възпитание е старомодно, но пък никой не може да ти го отрече, дори и най-върлите опоненти. Извинението е най-ценно, защото показва и съжаление, и осъзнаване, и сила.

Никога не съм разбирала защо всички, докоснали се до каквато и да е вид власт, толкова упорито отказват поне за миг да изглеждат свестни и добре възпитани. Вместо това изкарват армия от желирани мечета, които, нямайки гръбнак, могат да се туистнат в ханша и да изговорят в телевизиите всяка теза в полза на шефа им. А истинската армия – хората, които са по места, които ти споделят статусите (новият еквивалент на лепенето на плакати), които стоят посред нощите, за да опазят резултата ти; тези, които ти носят букетчета от градината и отделят лично време и енергия, стоят разбити и отчаяни.

Да, със сигурност повечето са се сетили, че има още един случай, в който БСП е била трета, но пък нали всеки следващ председател е избиран с обещанието за по-добро бъдеще, а не за същото минало или? Няма никакво значение дали даваш оставка или не, когато отсъствието й се усеща във въздуха. Ти вече си загубил достойнство. А аргументите - те просто нямат значение, защото идват от армията на желираните бонбони. Тези, които ти носят наслада и …диабет.

* Коментар на Бояна Бозаджиева, бивш личен пиар на Корнелия Нинова, във Фейсбук.

Тагнато в: Корнелия Нинова

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 260

Анкета

ЩЕ УСПЕЕ ЛИ БОЙКО БОРИСОВ ДА СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО?
Да
221 гласували / 85%
Не
20 гласували / 7.69%
Ще има нови избори
19 гласували / 7.31%