МИЛЕНА ФУЧЕДЖИЕВА: НЯКОИ ИСКАТ НОВИ ИЗБОРИ. В ПАНДЕМИЯ. ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА!

Автор: 5 GmediA 10:55, 7 април 2021
Източник: бТВ

И сега какво правим щом Жоро Коритаров е починал между първа и втора ваксина, заразен от Ковид?

Някои искат нови избори. В пандемия. Пир по време на чума. Когато парите уж трябва да са за лекари и болници, властта се иска на всяка цена. И никой не е в състояние да я вземе сам, ако ще и пет пъти избори да има, освен може би Слави. Вместо да се коалирате с тези с които протестирахте, вие искате ние да ви платим за още едни избори. С данъците ни! С парите, които излизат от нашите джобове за да гледаме как новите шкембе-войводи си играят на работещи хора. Само за вас не може да се казва, че сте дебели, оядени тулупи, защото не е “демократично”, а още не сте седнали на трапезата, докато плащаме от джоба си за да ни подценявате.

Няма такава наглост. На тези избори не гласувах, както доста хора. На следващите евентуални избори ще гласувам обаче. И гласът ми няма да е за градската ЛЕВИЦА. Ако искам и за БСП ще гласувам, ей така, наказателно. И ще агитирам в тяхна полза.

Я марш на Орлов мост и протестирайте срещу себе си. И на това ще му дойде времето, без съмнение. Но тогава ще сте толкова оядени, че протестът ще е за по-качествени диети. Ако не сме измрели всички от Ковид заради загрижеността на новите кандидат-управляващи към населението, което те явно презират.

 

* Коментар на писателката Милена Фучеджиева във Фейсбук.

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 260

Анкета

ЩЕ УСПЕЕ ЛИ БОЙКО БОРИСОВ ДА СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО?
Да
221 гласували / 85%
Не
20 гласували / 7.69%
Ще има нови избори
19 гласували / 7.31%