ФЕЙСБУК СРЕЩУ СЛАВИ: МАЙ НЯКОЙ НЕ Е ПОДГОТВЕН. ИЗОБЩО СИ НЯМАШ ИДЕЯ КАКВО ДА КАЖЕШ И ДА НАПРАВИШ, НАЛИ?!

Автор: 5 GmediA 19:24, 7 април 2021
Източник: Афера.бг

След 3 дни мълчание, “звездата на шоуто” Слави Трифонов реагира на днешното изявление на премиера Борисов с едно изречение: “По повод на различни политически изказвания и предложения, изразени в последните дни, искам да кажа следното:
Има много ясна законова процедура, упомената в Конституцията, и ние съвсем логично я спазваме и вървим по нея.”

То се появи на официалната страница на Слави Т.Трифонов във Фейсбук. Изненадващо обичайният порой от хвалби и обяснения в любов към шоумена беше раздран от критики и присмех:

Найден Зафиров: Уникална мисъл! За три дни това ли измислихте? Че ще спазвате Конституцията. То бива и да не я спазвате.

Елена Младенова: Г-н Трифонов, само фб ли ще Ви бъде трибуна за изявления?

Иван Колев: Слави, конституцията е рамка. В тази рамка ти трябва да поставиш СВОЯТА картина. Хората с право се чудят каква ще е тя. И не става просто да задрасквате картината на Борисов. Тя, неговата картина, е на път да бъде свалена и пратена в архива на историята, за оценка от бъдещите поколения. За вас остава празната рамка. И тя не може да стои така още дълго.

Ивайло Драганов: Въпросите ни бяха предимно за това кои са ПЪРВИТЕ СТЪПКИ, КОИТО ЩЕ ПРЕДПРИЕМЕ ИТН след клетвата в Народното събрание. Крайно време е да отговорите, тъй като това не е забранено от Конституцията.

Димитър Мирчев: Никой не се сети, че той следваше един от законите на шоубизнеса :„Колкото си по-далеч, толкова си по-желан. Колкото си по-недостижим и по-малко се знае за теб, толкова си по-интересен“ и емоционално продаде на избирателите си своята „фабрика за мечти“.

Златка Гигова: Много бързо забрави референдума. 120 депутати и 1 лев субсидия. А сега да те видим!

Лъчезар Даков: Слави премиер, Луна президент разбира се! За министър на културата, естествено Деса поетеса. Министър на спорта ще бъде Гацо Бацов, на вътрешните работи Митьо пищова. А Годжи като смени Мутавчийски, никои няма да разбере.

Катерина К.Кирилова: Като гледам Слави ще управлява държавата през фейсбук 🤔

Лъчезар Даков: До сега Слави се шегуваше с политиците. Ще му се наложи да свикне с подобни шеги на негов гръб, вече е политик.

Николай Стоилов: Чалгаджия Премиер 😂😂😂Всички сигурно са полудели 😄

Ивелина Делийска: Половината от вас, които не спирате да плюете, сте гласували за Слави Трифонов. Следователно, вие плюете върху себе си 😂 Аман от сеирджии, тарикати и мрънкалници. Защото като ви гледам коментарите ме е срам!!!...Спрете се малко и си прочетете конституцията. Хайде, ще ви улесня - Глава 3,чл.75. Да сте живи и здрави! 😉

Благовест Цонев: Май някой не е подготвен. Изобщо си нямаш идея какво да кажеш и да направиш, нали! Цялата предизборна кампания се кри като мишка, не участва в нито една дискусия, освен по твоята си тв 7/8 където се задават удобни въпроси и сега пак мълчиш. Какъв Ковид бе, смешник - нали нямало такава болест? Мен ми намирисва на рядко щастие и от теб и от партията ти. Жалък си.

Кръстьо Кръстев: Изпей тази клауза с ритъм на чалга за да те разберат твоите избиратели.И недей да забравяш твоите искания от предишното нар.събрание и обещания твоите избиратели го очакват с нетърпение.Или ще изкараш оня лигавия шегаджия да каже че дългия се епошегувал.

Лина Кирилова: Точно така, бригадир, премиер, шоумен г-н Трифонов, ти ще ни управляваш от фейса. Няма да излизаш на екран, че може да покажеш колко си не адекватен откъм действия.

Люси Янева: 20 години след Царя, дойде и Шута! Единият ни "оправи" за 800 дни, този за 7/8!

Марияна Кисимова: няколко часа тъпите сценаристи мислят две изречения 🙂 🙂 🙂 🙂 Славчууу, БОЯТ НАСТАНА.... Къде си, бре, магаре?!

Тагнато в: Слави Трифонов

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 260

Анкета

ЩЕ УСПЕЕ ЛИ БОЙКО БОРИСОВ ДА СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО?
Да
221 гласували / 85%
Не
20 гласували / 7.69%
Ще има нови избори
19 гласували / 7.31%