МЪЖЪТ И РОМАНТИКАТА – ИНТИМНО

Автор: 5Gmedia , 13:26, 14 февруари 2019

Романтиката е нещо абстрактно за всеки мъж и всеки един я разбира по своему. Трябва ли да се сърдим на половинката си, че никога не разбира какво точно трябва да ни подари на днешния 14 февруари? Истината е, че в 99,9% мъжете просто не разбират романтиката така както нас … или просто ние не им подсказваме достатъчно как да се държат. Скъпи момичета, истината е там някъде по средата.

В миналото мъжете са ухажвали жените си със скъпи подаръци, парфюми, цветя или просто написани любовни писма и поеми. Истината е, че повечето от тези навици са останали някъде там във времето. Съвременният мъж подарява практични подаръци, които знаят, че ще ви послужат в кухнята или домакинството. Но как подаръците преминаха от перли до йенска тенджера?

Истината е, че колкото по-дълга връзка имате със своя любим, толкова по-практичен в подаръците става той. Оказва се, че мъжете ни примамват с романтични жестове само през първите шест месеца от връзката, а след това просто стават практични в подаръците си.

Какво иска мъжа на 21 век – секс, пари, семейство и изненада … романтика. Резултатите от анкета на AskMen, направена в САЩ, Австралия и Канада, показва, че мъжете държат на романтиката, но изразена в малки жестове, а 78% от мъжете посочват, че по този начин предразполагат половинката си, за да правят секс, а в мъжкото съзнание това означава да създадете чувство за близост.

Последни новини

Общо гласували: 22

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 9 ЮНИ?
Да
19 гласували / 86.36%
Не
2 гласували / 9.09%
Все още не съм решил/а
1 гласували / 4.55%