ПРЕМИЕРЪТ ЗА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ: НАРОЧНО СЕ МОТАЯТ, ЗА ДА СВЪРШАТ МРЪСНАТА РАБОТА НА РАДЕВ - ДА ИМА СОБСТВЕНА ЦИК

Автор: 5 GmediA 11:51, 2 май 2021
Източник: пресцентър МС

Премиерът в оставка Бойко Борисов посети тази сутрин софийската Семинария, където се срещна със свещеници и говори за политическата ситуация в страната. "Един месец и нещо сме в оставка. Нарочно се мотаят, за да може да свършат мръсната работа на кандидат-президента Радев – да има собствена ЦИК. Като кандидат-президент той да прави изборите. Нарочно, и ни държат. Наглост – ние сме уволнени от тази там…, хайде да не ги обиждам. А в същото време казват - Борисов, продължава да управлява", коментира Борисов.

Все пак, напомняйки, че днес е празник, Борисов обвърза политическия си коментар и с Бог: Началникът отгоре хубаво го е казал - Прости им, Господи, те не знаят какво правят.

По отношение на шпионските скандали с Русия министър-председателят заяви, че вчера ЕК е пуснала за съгласуване декларация, в която е участвала и страната ни и в която изразяваме цялата си подкрепа към президента на Европейския парламент Давид Сасоли и председателят на ЕК Вера Йоурова за санкциите, наложени им от Русия, свързани с правата на човека.

На фона на нашите деклариции вече е крещящо мълчанието на кандидат-президента Румен Радев, на депутата Трифонов, на Христо Иванов, Атанас Атанасов, отбеляза той.

По повод вчерашното решение на БСП да върнат мандата, давайки възможност за професионален служебен кабинет на Румен Радев, Борисов подчерта, че на конгрес ГЕРБ са взели решение да не правят коалиция с БСП. Така че Нинова да не ни вкарва в обращение и риторика, когато знае, че това е невъзможно - да се прави коалиция с нас, категоричен бе той.

Тагнато в: Бойко Борисов

Последни новини

Общо гласували: 25

Анкета

ЩЕ СЪОБРАЗИТЕ ЛИ ЛЯТНАТА СИ ПОЧИВКА С ИЗБОРИТЕ НА 11 ЮЛИ?
Да, задължително ще гласувам
22 гласували / 88%
Категорично не, вече имам планове?
2 гласували / 8%
Все още не знам
1 гласували / 4%