ЦВЕТА КИРИЛОВА: КОЙ ОТГОВОРЕН ПРЕЗИДЕНТ ПРАВИ СЛУЖЕБНО КЪРВАВО ЧЕРВЕН КАБИНЕТ, ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ХОРАТА ИСКАТ ТОТАЛНА ПРОМЯНА?

Автор: 5 GmediA 17:34, 13 май 2021
Източник: Личен архив

Има ли някой, който да не разбрал, че имаме Президент комунист до мозъка на костите си и чак червен, и в болтовете на пагоните си. Армията на България не може да бъде използвана за политически цели.

Не ме обвързвайте с партии, защото никъде не съм афиширала политически пристрастия. Когато вече имам такива, ще ги обява публично и Вие също ще разберете. Президентът направи поредица от грешки. Най-голямата е, че е обвързан с най-мафиотската партия в историята на България БКП. Маските паднаха, а независимостта и безпартийността му са мит.

Нямам нищо против да бъде партийна кандидатура, но не беше нужно да лъже избирателите, които не симпатизират на БКП, че е независим. Това е възлов проблем. Олигархичните сенки и сили, които му диктуват дневния ред водят обществото не към промяна, а към подмяна на интереса на народа.

Стратегията му е грешна, а тактиката ще е фатална. Добронамерено писах многократно. Не може Държавен глава да превръща Президентската институция в разклонение на политическа централа, сродна с БКП, с основна функция- политическа арена за боеве, агресия и битки, защото гладните комуняги точат зъби отново да мамят обществото, а то е достатъчно зряло никога повече да не гласува за тях.

Кой отговорен Президент прави служебен кърваво червен кабинет, при условие, че хората искат ТОТАЛНА ПРОМЯНА? Каква промяна е това? Стани да седна?

Е, НЕ! БЛАГОДАРЯ!

 

* Коментар на бившата ТВ водеща Цвета Кирилова във Фейсбук.

Последни новини

Общо гласували: 2

Анкета

КЪДЕ ЩЕ ПРЕКАРАТЕ ЛЯТНАТА СИ ПОЧИВКА?
На родното Черноморие
1 гласували / 50%
Няма да почивам това лято
1 гласували / 50%
На море в чужбина
0 гласували / 0%