"ПРИЯТЕЛИ" СЕ ЗАВРЪЩАТ НА ЕКРАН НА 27 МАЙ

Автор: 5 GmediA 16:23, 14 май 2021

Дългоочакваното завръщане на екран на култовия сериал от 90-те години на миналия век „Приятели“ най-сетне вече има ясна дата на излъчване. На 27 май той ще бъде показан по HBO Max. Това съобщи Дженифър Анистън, която играе Рейчъл.

На екран отново са се събрали всички участници от филма – освен Дженифър Анистън пред камерата застават и Къртни Кокс, Лиса Кудроу, Мат ЛьоБланк, Матю Пери и Дейвид Суимър. Освен тях обаче феновете ще видят и гост-участници като Лейди Гага, Джъстин Бибър, Синди Кроуфорд, Дейвид Бекъм. 

„Приятели“ вървя между 1994 и 2004 година и е един от най-награждаваните сериали.  „Friends: The Reunion“ е заснет отново в оригиналните студия на „Уорнър Брос“ в Лос Анджелис. Връщането на сериала обаче няма да е във формата на филм или класическо продължение на историята, а по-скоро едночасов разговор между приятелите 17 години по-късно. Те няма да влизат в образите на героите си.

В срещата ще участва и Том Селек, който изигра любимият на Моника Ричард. Продуцентите отново са същите – Кевин Брайт, Марта Кауфман и Дейвид Крейн. Първоначално завръщането на „Приятели“ бе планирано за миналия май, но пандемията отложи снимките. Главните актьори в нея ще получат по 2,5 милиона долара за тази серия.

 

Източник: Клуб Z

Тагнато в: приятели

Последни новини

Общо гласували: 16

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
16 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%