БЪЛГАРИЯ Е ЕДНА ОТ 50-ДЪРЖАВИ, В КОИТО “МАКДОНАЛДС” ПУСНА СПЕЦИАЛНОТО МЕНЮ НА МЕГА-ЗВЕЗДИТЕ BTS

Автор: 5 GmediA 13:43, 27 май 2021
Източник: 5GMedia

Това единствено по рода си меню пристигна днес в България.
От 27 май, клиентите ще могат да се насладят на подбрани от култовата група вкусотии в участващите ресторанти из цялата страна. BTS Менюто включва 9 Чикън МакНагетс®, световно известните ни картофки в голям размер,голяма Coca-Cola и дипинг сосове Sweet & Chili и Cajun, вдъхновени от популярните рецепти в McDonald’s Южна Корея.

„Групата има много скъпи спомени с McDonald’s. Вълнуваме се много за тoва партньорствои нямаме търпение да споделим BTS менюто със света“ обявиха от BIGHIT MUSIC, лейбълът на BTS.

От 2013 г. насам, BTS са на върха на класициите и чрез музиката и позитивното си послание са обединили хора от цял свят. В следващите няколко месеца, феновете на BTS навсякъде по земното кълбо ще се окажат много по-близо до любимите си артисти…защото за пръв път откакто McDonald’s стартираха кампания с любимите менюта на любими артисти в САЩ миналата година, BTS менюто ще е налично в 50 държави.

Преди няколко дни южнокорейската поп-група подобри собствения си рекорд за най-много гледания на видео-клип в Ютюб за 24 часа.

Тагнато в: BTS , McDonald’s

Последни новини

Общо гласували: 16

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
16 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%