СРИВ НА ФЕЙСБУК, ИНСТАГРАМ И WhatsApp ЗАСЕГНА МИЛИОНИ ПОТРЕБИТЕЛИ В ЦЕЛИЯ СВЯТ

Автор: 5 GmediA 15:21, 14 април 2019
Източник: DOWN DETECTOR

Фейсбук и Инстаграм се сринаха. Потребителите, опитващи се да влязат в профилите си, получавт съобщение за грешка, в което се казва, че сайтът не може да бъде достигнат. Проблемът засяга най-вече компютри или лаптопи, но приложението Facebook messenger работи с проблеми и на повечето смартфони.

Сайт за наблюдение на интернет съобщи, че е получил повече от 6000 жалби от 11 часа днес - милиони по целия свят са засегнати. Има и съобщения, че WhatsApp, която е собственост на Facebook, в момента също не работи. Потребители от целия свят съобщават, че техните съобщения не се изпращат или получават.Експерти предполагат, че става въпрос за глобален технически проблем.

Проблемът засяга и България. У нас много потребители не успяват изобщо да заредят страниците на социалните мрежи. На мобилни устройства също има проблеми при използването на социалните мрежи и техните приложения.

Потребители използват конкурента на Facebook, Twitter, зад а съобщят за проблема. Един от тях пише: "Instagram, Facebook и WhatsApp не работят. Благодаря Zuckerburg, страхотно обслужване." Друг гневен потребител се заигра с прословутата фраза „Хюстън...“: "Facebook, имаме проблем."

Тагнато в: Facebook , срив

Последни новини

Общо гласували: 9

Анкета

НУЖНО ЛИ Е ВРЪЩАНЕТО НА ПО-СТРОГИТЕ МЕРКИ СРЕЩУ РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА КОРОНАВИРУСА?
Не, опасността от заразата е преувеличена
7 гласували / 77.78%
Да, незабавно
2 гласували / 22.22%
Само в някаква степен
0 гласували / 0%