РОЗОВОТО - ЦВЕТЪТ НА ПРОЛЕТ 2019

Автор: 5 GmediA 14:29, 15 април 2019

Трудно е да се пропусне този сезон: розовото присъства и в гардероба на звездите.

Дълго време жертва на стереотипи, розовият цвят се смяташе за не много изискан в продължение на много години. И все пак. С пристигането на пролетта, той излиза на преден план и става залог за хит през сезон 2019, пише БГНЕС.

Мишел Обама, Миранда Кер, Дженифър Лопес, Лора Сме... Много са знаменитостите, които харесват този цвят и разбираме защо. И двата модела - Миранда Кер и Роузи Хантингтън- Уайтли избраха розовото. Едната с дълга рокля по тялото, която демонстрира доста закръгления й корем - Миранда Кер е бременна с третото си дете - другата със свободен гащеризон. А Кендъл Дженър и Ел Фанинг, за да акцентират върху външния си вид, се радват на лъскаво розово. Рокли, блейзери, костюми, палта... Розовото се приема и е част от вкусовете и желанията през този сезон.

Последната, която се поддаде на тази тенденция, е Мишел Обама. Понастоящем на обиколка за популяризиране на автобиографията си "Becoming", бившата първа дама пътува до Копенхаген на 9 април. По този повод тя избра розовия цвят за панталони и сако с блейзър. Визия на работещо момиче, която заслужено привлича внимание.

От френска страна дъщерята на Джони Холидей, Лора Сме, също избра тази печеливша комбинация. На 1 април, на премиерата на "Mon Inconnue" в Париж, тя избра розово, което перфектно подчертаваше нейния тен. Черна тениска разнообразяваше цялостната й розова визия. Семпла и много ефективна стратегия, която също е печеливша комбинация.

И наистина, розовият цвят преобладаваше на тази година и на червения килим в различни нюанси. На наградите Оскар 2019 голяма част от звездите бяха избрали облеклото си в розов цвят.

 

 

Последни новини

Общо гласували: 85

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПОРЕДНИТЕ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ЗА ПАРЛАМЕНТ?
Да
77 гласували / 90.59%
Не
7 гласували / 8.24%
Все още не съм решил(а)
1 гласували / 1.18%