САТИРИЧНА АНИМАЦИЯ ЗА КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО ЗАПОЧВА ДА СЕ ИЗЛЪЧВА В САЩ

Автор: 5 GmediA 09:47, 30 юли 2021
Източник: Getty Images

Сатирична анимационна комедия за кралското семейство започва да се излъчва в САЩ. Сериалът „Принцът”, създаден от Гари Джанети, представя кралицата като обединяваща и властна, а принц Чарлз като мамино синче, което отчаяно желае да стане крал.

Сюжетът се съсредоточава върху най-големия син на принц Уилям – принц Джордж, който е разглезен и тираничен, но с изискан вкус и пиперливо чувство за хумор. Гласът на принца е поверен на Орландо Блум, който е приятел на принц Хари и живее в близост до семейството му.

В трейлъра на сериала, който беше разпространен ден преди старта му – 29 юли, принцът получава картичка от чичо си Хари, който се е преместил със съпругата си в Лос Анджелис. В следващите моменти зрителят вижда двойката и чува коментара на херцога на Съсекс: „Това вероятно е най-малкият дворец, в който съм живял”.

Двеминутното видео вече донесе на продукцията множество критики. Повечето са в защита на младите кралски особи, тъй като според мнозина те не са си избирали да бъдат публични личности.

Сериалът ще бъде с 12 серии. Излизането му първоначално беше планирано за края на пролетта на 2021 г., но HBO Max обяви на 9 май 2021 г., че ще бъде забавено заради смъртта на принц Филип през април.

Източник: Нова телевизия

Последни новини

Общо гласували: 16

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
16 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%