СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА КЪМ СЛАВИ ТРИФОНОВ: НЕ КАЗВАШ ИСТИНАТА! ПАНИЧЕСКИ ИЗМЪКНАХТЕ ПЛАМЕН НИКОЛОВ В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ, ЗАРАДИ РАЗКРИТИЯТА ЗА ПЕТЪР ИЛИЕВ

Автор: 5 GmediA 12:15, 31 юли 2021

Журналистката Соня Колтуклиева написа във Фейсбук: 

Това, Слави, което пишеш за кандидатурата на Пламен Николов, не е истина! Ето защо.
Днес, в 11:00 ч. Тошко Йорданов и други представители на ИТН са се срещнали с Мая Манолова и Николай Хаджигенов и са представили като кандидат-премиер Петър Илиев. Те пък са запознали с това предложение членовете на ПГ на ИБНИ на заседание на групата в парламента. Аз говорих по телефона с един депутат от ИБНИ в 15:30 ч. и даже обсъждахме публикацията на 5Gmedia за Петър Илиев като почетен консул на Барбадос. Татяна Дончева беше казала, че почетните консули са представители на друга държава и не могат да бъдат депутати, министри и премиери.

Слави Т.Трифонов: “Тъй като виждам, че се спекулира кога точно е избран кандидатът за министър-председател на “Има такъв народ”, т.е. бил е друг, а г-н Пламен Николов е избран в последния момент, аз ще ви кажа тайминга. Защото, както се досещате, имам информация от първо лице. Кандидатурата на г-н Пламен Николов беше избрана преди две седмици. Всичко останало са спекулации, измислици и журналистически догадки.”

Николай Хаджигенов в “Лице в лице” по БТВ: “Не познавам Пламен Николов. Беше желателно да се знае името му от по-рано и попитахме днес на срещата с ИТН, но не ни беше казано. Беше ясно, че кандидатът им за премиер не беше този, който отиде да получи мандата. Разговорът беше „бихте ли подкрепили този премиер“, а отговорът беше „не“. Става дума за Петър Илиев. Попитаха, дали бихме подкрепили кандидатура подобна на Петър Илиев. Ние преценихме, че не е достатъчно подходящ. Сега тепърва ще обсъждаме новия кандидат за премиер. “

… Соня Колтуклиева във Фейсбук, 18:09 ч.: Когато извадиш премиер в 5 без пет, получаваш търговец на плавници и стихоплетец.

Последни новини

Общо гласували: 99

Анкета

БИХТЕ ЛИ ГЛАСУВАЛИ ЗА КИРИЛ ПЕТКОВ И АСЕН ВАСИЛЕВ, АКО СЕ ЯВЯТ НА ИЗБОРИ?
Не
96 гласували / 96.97%
Да
3 гласували / 3.03%
Не ме интересува
0 гласували / 0%