ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ ОТ "1001 НОЩ" - ОТНОВО В ИЗПЕПЕЛЯВАЩ ЛЮБОВЕН СЕРИАЛ

Автор: 5 GmediA 13:41, 18 април 2019

Кои са най-гледаните нови турски сериали? Ето ги:

Черна любов

Любовта побеждава куп неприятности – чиста класика. Кемал Дениз, многообещаващ млад мъж, се влюбва от пръв поглед в случайната си спътничка Нихан. Но семейството й е разорено и тя трябва да се омъжи за наследника на друга фамилия. Емир е болезнено влюбен в Нихан, постоянно поставя капани на Кемал и с това застрашава Нихан. Влюбените обаче не се предават. След два сезона напрегната борба идва развръзката, която не на всички се харесва. Но важен е не резултатът, а процесът – всеобщи ридания.

 

Госпожа Фазилет и нейните дъщери

Баналната история на двама братя, влюбени в едно момиче, вдига шум до небесата. Специално място в сагата има майката на Хазан и Едже – госпожа Фазилет. Образът на отблъскващата жена, която се стреми към богатство, търпи развитие. Научаваме защо някогашното младо момиче е станало такава прагматична и цинична ханъм. Двете й дъщери са съвсем различни и вървят по свой път към щастието. Братята Синан и Ягиз един след друг се влюбват в силната и самоуверена Хазан, напук на всички традиции. До последно не е ясно кой ще завладее сърцето й. Публиката е разделена, но трябва да се направи избор. 

 

Ти си моята родина

В тази военновременна история има предостатъчно любов. Офицерът Джевдет и жена му Азизе са извънредно привързани един към друг. Не могат да приемат, че се налага да застанат от двете страни на барикадата. Азизе е сигурна, че мъжът й е станал родоизменник, и не може да го проумее. Джевдет вижда страданията на жена си, но не може да й довери, че шпионира сред враговете. 

Другата любов, разделена от войната, е още по-сложна. Дъщерята на Джевдет, родолюбката Хилал, се влюбва безпаметно във враг – лейтенант Леон. Той също я обича, но какво да правят, щом са едновременно влюбени и врагове?

Тази драма направи Леон и Хилал много популярна екранна двойка. Актьорите Боран Кузум и Мирай Данер се къпят в невероятна слава. 

Главните роли се изпълняват от Халит Ергенч и Бергюзар Корел. Двамата се сдобиха със световна слава след излъчването на сериала "1001 нощ", показван и в България. По време на снимките пламна истинска, не само екранна любов между любимците на Турция и те се ожениха, роди им се син Али. 

 

Снахата от Истанбул

Върви вече трети сезон на сериала – подвиг за турското кино. Сурея и Фарук са се открили взаимно и не искат да се разделят. Но Фарук идва от солидна фамилия в Бурса, където традициите са истински култ. Свекървата Есма не приема веселата и свободолюбива Сурея, а младата жена се разкъсва между подтика да избяга и желанието да остане с любимия. 

Двете героини минават през всички трудности и се променят. Но има и още интриги. Против семейство Боран воюва извънбрачният син на покойния домовладика Адем. Успява да ги разори и буквално да ги изгони на улицата. Но и той постепенно намира душевен мир с помощта на психотерапията. Намеква се, че историята ще има мрачен край, а тъкмо очакването на неприятности държи феновете пред екрана.

Тагнато в: турски сериали

Последни новини

Общо гласували: 94

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПОРЕДНИТЕ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ЗА ПАРЛАМЕНТ?
Да
86 гласували / 91.49%
Не
7 гласували / 7.45%
Все още не съм решил(а)
1 гласували / 1.06%