ИТН ПРЕДСТАВЯ СВОЯ ПРОЕКТОКАБИНЕТ НА БСП, "ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ" И "ИЗПРАВИ СЕ.БГ! НИЕ ИДВАМЕ!"

Автор: 5 GmediA 09:19, 2 август 2021
Източник: 5GMedia

Партията на Слави Трифонов изпрати покана за консултации до ПГ „Изправи се.БГ! Ние идваме!“ във връзка с проектокабинета, който подготвят.

Покани за консултации са изпратени и до парламентарните групи на „Демократична България“ и БСП.

В писмо до медиите председателят на групата на "Има такъв народ" в парламента Тошко Йорданов информира, че изпращат покани за срещи с тези политически сили за представяне на състава и структурата на Министерски състав на своя проект, защото “всичко трябва да е открито и пред очите на обществеността".

Парламентарната група на коалиция “БСП за България” ще се срещне с “Има такъв народ” и кандидата им за министър-председател утре в 17.00 в зала “Изток” в Народното събрание, съобщиха от "Позитано" 20.

Във Фейсбук председателят на парламентарната група на "Демократична България" Христо Иванов подчертава, че ако изобщо бъде потърсена подкрепата им по някакъв сериозен начин, партиите от коалицията и парламентарната група ще оценят предложения състав на Министерски съвет, програмните заявки и очертаващото се парламентарно мнозинство и колективно ще вземат решение за последващите си действия в интерес на страната и избирателите.

За първи път на стещите ще присъстват парламентарните групи, не само председателите им.

Последни новини

Общо гласували: 99

Анкета

БИХТЕ ЛИ ГЛАСУВАЛИ ЗА КИРИЛ ПЕТКОВ И АСЕН ВАСИЛЕВ, АКО СЕ ЯВЯТ НА ИЗБОРИ?
Не
96 гласували / 96.97%
Да
3 гласували / 3.03%
Не ме интересува
0 гласували / 0%