СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ХРИСТО ИВАНОВ ДА ВЗЕМЕ НАЗАЕМ ТЕМЕНУЖКИТЕ, С КОИТО ИВАН КОСТОВ СИ ГОВОРЕШЕ, КОГАТО ГО НАРИТАХА ОТВСЯКЪДЕ

Автор: Соня Колтуклиева 10:04, 2 август 2021
Източник: bgsniper.com

Христо Иванов отговаря на Слави Трифонов във Фейсбук - дълго и скучно. Не се чете.

Едно е ясно - рони ред сълзи, ред сополи за безценните министри Кирил Петков и Асен Василев. Те били автентични антикорупционери. Христо да ги разказва тези легенди и митове на бабите-реститутки и на жълтопаветничките от синия комсомол.

Иво Прокопиев и компания бяха разграфили и нагласили парите, милионите, свежите потоци, които ще потекат от Брюксел по плана за възстановяване. Това е истината.

Иво Прокопиев създаде Христо Иванов като политик, иска да си го ползва.

Иво Прокопиев още от времето на кръга “агнешки главички” се научи да стига до обществения ресурс през политическа подкрепа. Тогава  беше Никола Николов, сега е Христо Иванов.

Кирил Петков какво по-точно направи за икономиката - смени лошите чужди членове на УС и НС на ББР с добрите наши членове, оказа се, че половината са едни и същи; сложи приятеля си за шеф на Държавната агенция по инвестиции.

Асен Василев какво по-точно направи за финансите - сложи  приятеля си Румен Спецов за изпълнителен директор на НАП, въпреки разкритията, че е “продал” фирмата си с 1 млн лева задължения на бедняк с 2 присъди и 50 регистрации за кражби, комуто се водят още 20 фирми. Мортен Лунд, бивш съдружник на Асен Василев, го нарече “умен измамник”, който бил откраднал компютърни кодове и ги продал в Китай.

На този фон, на мен Пламен Николов, кандидатът за премиер на ИТН, ми се вижда честен и свестен и заслужаващ много повече доверие.

След интервюто на Слави, в което той безмилостно посече лидера на “Да, България”, аз предлагам на Христо Иванов една утеха - да отиде до “Драгалевци” и да вземе назаем теменужките, с които Иван Костов си говореше, когато го наритаха отвсякъде.

 

* Коментар във Фейсбук на журналистката Соня Колтуклиева

Последни новини

Общо гласували: 99

Анкета

БИХТЕ ЛИ ГЛАСУВАЛИ ЗА КИРИЛ ПЕТКОВ И АСЕН ВАСИЛЕВ, АКО СЕ ЯВЯТ НА ИЗБОРИ?
Не
96 гласували / 96.97%
Да
3 гласували / 3.03%
Не ме интересува
0 гласували / 0%