СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ВИДЯХТЕ ЛИ СЕГА ЗАДКУЛИСИЕТО НА ИЗЧЕГЪРТВАЧИТЕ И ЗАЩО БЯХА ПОХАРЧЕНИ 100 МИЛИОНА ЛЕВА ЗА НОВИ ИЗБОРИ НА 11 ЮЛИ?!

Автор: 5 GmediA 14:51, 16 август 2021
Източник: Интернет

От месеци коментирам публично, че пошлото шоу през април с невъзможността да се състави кабинет в 45-я парламент и да се отиде на нови избори през юли, беше разиграно, за да има служебен кабинет на президента Радев с единствената цел - да започне “изчегъртване” на ГЕРБ.
Бяха похарчени 100 милиона лева за изборите на 11 юли, беше използвана обществена енергия, за да удовлетвори Румен Радев желанието си за мъст срещу Бойко Борисов, за да си решат “партиите на протеста” проблемите с елиминирането на най-голямата политическа сила. Колко демократично е това?! Не е ли това задкулисие?

Служебният министър на икономиката Кирил Петков, притиснат заради скандала с канадското му гражданство, казва, че един месец преди назначаването на служебния кабинет ( 11.05.2021 ) е бил подал молба за отказ от гражданство.

Ето, значи, от кога е заверата със служебния кабинет и осъзнавате ли как цялата държава е била (и още е!) в плен на икономически интереси и политически амбиции на задкулисието на изчегъртвачите?!

Е, добре, че в “братството на почтените” жестоко се разритаха един друг, заради неодобрението на проекто-кабинета на “Има такъв народ”, та сами си разкриха как са ни лъгали.

 

* Коментар на журналистката Соня Колтуклиева във Фейсбук

Последни новини

Общо гласували: 16

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
16 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%