СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ КОМЕДИЯТА С ЕЛЕМЕНТИ НА ХОРЪР, КОГАТО ХРИСТО ИВАНОВ И КИРИЛ ПЕТКОВ ЩЕ СЕ ХВАНАТ ГУША ЗА ГУША КОЙ ДА ОВЛАДЕЕ “ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ”

Автор: 5 GmediA 11:50, 24 август 2021
Източник: Снимки: БГНЕС

Започвам да симпатизирам на Кирил Петков, честно. Той постигна забележителни резултати:
- показа, че моделът #кой се превръща в модела #мой, прикрит зад революционни възгласи за смяна на системата - смяна не в обществена, а в лична полза, обаче.
- демаскира Иво Прокопиев като по-рафинирания образ на Делян Пеевски.
- разкри, че възпитаниците на Харвард бизнес скул също лъжат.
- изобличи президента Радев като анимационен герой, който рецитира патриотични стихчета за “България в сърцето”, а ранява сърцето на България - нейната Конституция.
- разсмя суверена с глупостта сам да си публикува входящия номер на молбата за отказ от канадско гражданство, по който се видя, че тя е от 19 август, а не от 1 април, както твърдеше; отделно, че би трябвало да притежава сертификат за потвърден отказ отпреди 11 май, с който той не разполага.
- притисна в ъгъла президентската администрация, която отказа да покаже декларацията му за встъпване в длъжност и замириса на чл.313 от НК.
- застраши служебния кабинет с обезсилване на негови административни актове.

Терминатор пасти да яде!
Кирил Петков, пламенният оратор с бутафорни познания за икономиката; безсмисленият словослагател на лозунги за спасените милиони за народа; фалшивият герой с трапчинките - успя да минира трасето на Румен Радев към втори президентски мандат и да разбие легендата за огромния интелектуален капацитет на умните и красивите.

Кирил Петков дискредитира разградската десница - на ред е градската десница. Пека пуканки и чакам комедията с елементи на хорър, когато Кирил Петков и Христо Иванов ще се хванат гуша за гуша кой да овладее ДБ; Иво Мирчев ще насъска троловете срещу всенародния любимец, а пък Антоанета Цонева ще му извие врата като на бройлер от птицеферма.

Линда Петкофф да стяга зелените редици за убежище на съпруга си, че като нищо демократите-жълтопаветници, калени в интриги и съглашателства, ще ги изпотъпчат като блатни кокичета и ще ги удавят в морковен сок.

Sweet, sweet Kyril, реалността в българския Дисниленд може да се окаже много bitter, много повече от очакваното.

 

* Коментар във Фейсбук на журналистката Соня Колтуклиева

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 3

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
3 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%