СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ДАЖЕ ОЛИГАРСИ БЯХА ГЛОБЕНИ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ОТ НАП, САМО КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ, ПОКРОВИТЕЛЯТ НА ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ, НИ ЛУК ЯЛ, НИ ЛУК МИРИСАЛ

Автор: 5 GmediA 13:52, 30 август 2021
Източник: 5GMedia
Журналистката Соня Колтуклиева написа във Фейсбук:
 
Аз бях първата, която разкри, че министърът на финансите Владислав Горанов живее в луксозен апартамент в “Есте”, построен с инвестиции на Кирил Домусчиев; разказах за това в студиото на ЕвроДикоф. Сашо Диков изпрати екип да заснеме тузарския жилищен комплекс и пресрещна в парламента Владислав Горанов, от чийто отговор стана ясно, че семейството на финансовия министър живее там безплатно, в апартамент на съпругата на Иван Сариев, когото той нарича “кръстник”.
 
С колегата Борис Ангелов доказахме колко пари губи държавната хазна от липсата на наем, сезирахме държавните органи за конфликт на интереси, тъй като синът на Иван Сариев е работил в Министерството на финансите, докато Владислав Горанов е бил министър.
Ествствено, Сотир Цацаров покри всичко. И всички забравихме за прегрешенията на бившия финансов министър Горанов, който вече е толкова богат, че си пазарува офиси за близо 1 милион лева.
 
Сетих се днес по повод снимката на Кремена Домусчиева пред подарения й от Корил Домусчиев “Rolls-Royce” за над 1 милион лева.
Задавам отново същия въпрос, както преди години: защо мнозина български граждани бяха попилени с поръчкови ревизии на “екипите за мокри поръчки на НАП”, даже олигарси бяха осветени за нарушения и глобени стотици хиляди, само Кирил Домусчиев - целият в бяло; ни лук ял, ни лук мирисал?!
 
 

Последни новини

Общо гласували: 5

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
5 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%