СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ЗУЕКА РЕКЪЛ, ЧЕ ОТИВА В МАЛКА СТРАНА, КЪДЕТО ЗАКОНИТЕ СЕ СПАЗВАТ - СТАВА ДУМА ЗА ИСПАНИЯ. ЛЕ-ЛЕ!

Автор: 5 GmediA 17:07, 3 септември 2021
Източник: hotarena

Честно казано, не обърнах никакво внимание на истерията покрай решението на Васил Василев-Зуека да напусне България и да отиде да живее в чужбина. Само се присмях на определението “емигрант”… каква ти емиграция през 21 век, след всички споразумения за свободно придвижване на хора.
В главите на някои люде още звучат залповете на крайцера “Аврора”, а лексиката им е като копирана от отчетен доклад на партийна конференция срещу идеологическата диверсия.

Аз живея в София и в Лондон; братовчед ми - в София и в Рим; приятелките ми - в София и във Виена; в София и в Париж; в София и в Атина; в София и във Ванкувър, в София, в Лондон и в Лос Анджелиз…

Да е жив и здрав Зуека, симпатичен ми е… Обаче, рекъл, че отива в малка страна, където законите се спазват. Почудих се коя ли е, но не се задълбочих. Днес прочитам - става дума за Испания. Ле-ле!

Тъкмо сме на почивка на Канарските острови…гледам изоставени ваканционни селища, строени-недостроени. Защо мислите са спрени?! Заради корупционни скандали. Заради корупция детронираха крал Хуан Карлос, разследваха членове на кралската фамилия за участие в схеми… Испания е красива, не е малка - голяма е, индустриално развита е - но не е “островът на блажените”, ни най-малко.
Хора, живейте където си поискате, но не го използвайте за вопли и крясъци, че напускате лошата България, за да отидете в добрата чужбина. Примитивно е някак и обидно за вас самите.

П.П. “Марица”: Не е в Испания, а в Англия. Там учи дъщеря му Девина, която е успяла да намери пазар на картините му през последната година. Уреди му и друга работа“, разкриват източници на Show.bg.
Стига, дееее. Това вече е криминале! А пък как се спазват законите в Англия е една друга драматична тема.

 

* Коментар във Фейсбук на журналистката Соня Колтуклиева

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 3

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
3 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%