СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ПРЕЗ ЕСЕНТА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТОШКО ЙОРДАНОВ, ЗАКЛЕВАМ СЕ!

Автор: 5 GmediA 19:03, 4 септември 2021
Източник: Колаж 5GmeadiA

Присъствието на “Има такъв народ” в два парламента, не отбеляза никакъв практически смисъл и никакъв сериозен принос към  законодателството и парламентаризма, като изключим някои единични акции на Любомир Каримански, Радостин Василев, Иван Хиновски, Пламен Абровски, Георги Георгиев...

Но пък е толкова забавно! Пленарната зала е качена на едно непрекъснато въртящо се с главозамайваща скорост виенско колело!

През есента ще гласувам за Тошко Йорданов, заклевам се!

Днес по БНР словесният терминатор, безпощадният медиен палач казал, че Татяна Дончева е предлагала половин милион лева, за да разцепи групата на “Има такъв народ”. Неее, не допускам най-скъпо облечената депутатка в 45-я и 46-я парламент, изобщо да стане от леглото за някаква пършива сделка за 500 000 лева.

Пък и не ми се ще да приема, че депутатите от ИТН струват толкова евтино.

Ай-ай-ай, традициите не са това, което бяха! Едно време бяха нужни милиони, за да се осигури един “златен пръст” и да се разцепи някоя парламентарна група.

Желанието на Татяна Дончева, според Тошко 007, било да привлече изтъкнати личности като Ива Митева и Иван Хиновски.

Ах, и вие ли си помислихте същото?! Стига! Така става само в треторазредните криминалета - когото не могат да купят, го “поръчват”. В първокласните-  просто вдигат цената няколко пъти.

… Аматьори, сър.

Последни новини

Общо гласували: 16

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
16 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%