ТАТЯНА ДОНЧЕВА: КАКВО Е 500 К? ПОНЯКОГА СИ ДРАСКАМ НА ЛИСТЧЕ. ИСКОВЕТЕ СРЕЩУ ТОШКО ЙОРДАНОВ СА ГОТОВИ

Автор: 5 GmediA 07:46, 13 септември 2021

"Ще си търся правата в съда, аз съм водила разговори с десетина души от ИТН и те не признават, че съм говорила с тях, да не говорим за предлагане на пари. Василев сам каза, че не съм му предложила пари, какво е 500к? Не знам дали въобще съм писала, не помня дали съм си драскала на листче, понякога си драскам, понякога не. Той самият каза, че не съм предлагала, какъв по-убедителен източник от самия източника? Защо Тошко Йорданов твърди обратното? Защо Виктория Василева иска да давам обяснения откъде са парите, какви пари? Тези хора говорят ли си помежду си?

Ако не съм му предлагала пари, какво се търси? Какво съм предложила? 500к било! Защо тогава казваш, че не съм предложила? Настоявай, но нямаш доказателства, защото това е набедяване и ще заведа дело. Исковете срещу Тошко Йорданов са готови за това, което направи в предаването си и в предаването на Петър Волгин.

Това заяви в "Говори сега" Татяна Дончева от "Изправи се БГ! Ние идваме" по повод твърдения, че му е предлагала пари за разцеплението на парламентарната група на "Има такъв народ".

Тя определи като безумна позиция нежеланието на "Има такъв народ" да бъде съставено правителство. Целият замисъл около Слави Трифонов е деструктивен за българската политическа система, заяви Дончева.

Каза, че Трифонов работи като съюзник с ГЕРБ и специализираната прокуратура.

По думите ѝ няма интерес "Има такъв народ" да бъдат разцепени като парламентарна група.
Дончева изтъкна, че без разговори с представители и на ИТН е нямало как да има правителство. Мая Манолова и Христо Иванов се видели със Слави Трифонов, за да ги злепостави и тях. Смятахме, че Корнелия Нинова има повече контакти с него, оказа се, че и тя няма, допълни тя.

Тагнато в: Татяна Дончева

Последни новини

Общо гласували: 99

Анкета

БИХТЕ ЛИ ГЛАСУВАЛИ ЗА КИРИЛ ПЕТКОВ И АСЕН ВАСИЛЕВ, АКО СЕ ЯВЯТ НА ИЗБОРИ?
Не
96 гласували / 96.97%
Да
3 гласували / 3.03%
Не ме интересува
0 гласували / 0%