РУСКИЯТ ПРЕМИЕР ПОЖЕЛА НА НОВИЯ УКРАИНСКИ ПРЕЗИДЕНТ ЗДРАВОМИСЛИЕ И ЧЕСТНОСТ В ОТНОШЕНИЯТА С МОСКВА

Автор: 5 GmediA 11:25, 22 април 2019

Министър-председателят на Русия Дмитрий Медведев е коментар за избирането на нов украински президент в социалната служба извън Вконтакте. Разпространението върху него е ръководителят на Украйна в отношенията с Русия и Руската федерация за избора на политическа реторика, разказ на срещата с идеологически формулировки.

„За малко време шансовете за кооптиране в отношенията ни с нашата страна са всичко. Какво ви трябва за продукт? Честност. И още повече - подходът е прагматичен и разубеден ... Главното, някакъв вид тряба и тук бихте искали да напишете ново ръководство за общото здраве, ” Каза Медведев.

Дмитрий Медведев: „Изборите в Украйна се състояха. Резултатът показа явно искане за нови подходи при решаване на проблемите на Украйна. Очевидно новият президент ще бъде изправен пред задачата за консолидиране на страната, като се вземат предвид реалностите, които се развиха през последните години. Нямам съмнение: новият държавен глава по отношение на Русия ще се придържа към реториката, която използва по време на предизборната кампания. Повторете добре познатите идеологически формули, фокусирани върху различни групи хора. Нямам илюзии за това. В същото време все още има шансове за подобряване на взаимодействието с нашата страна. Какво е необходимо за това? Честност. Нуждаем се от прагматичен и отговорен подход. Подход, който отчита всички политически реалности в Украйна. Включително предимно ситуацията в източната част на страната. Ето защо, най-важното какво трябва да иска новото украинско ръководство е здрав разум. И, разбира се, разбиране на дълбоката ценност на отношенията между народите на нашите страни, които трябва да бъдат по-високи от политическата ситуация. Само на такава основа може да се възстанови оживеното икономическо взаимодействие. А това означава - да се решат най-трудните социални проблеми, които са толкова остри днес за милиони украинци. "

Последни новини

Общо гласували: 12

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 9 ЮНИ?
Да
9 гласували / 75%
Не
2 гласували / 16.67%
Все още не съм решил/а
1 гласували / 8.33%