ЗАДЪРЖАХА 56-ГОДИШЕН МЪЖ, БЛУДСТВАЛ С 10-ГОДИШНО ДЕТЕ

Автор: 5 GmediA 17:04, 25 септември 2021
Източник: МВР

56-годишен мъж е оставен за постоянно в ареста в Горна Оряховица по обвинение за блудство с 10-годишно дете в лясковското село Козаревец. Случаят започнал да се разплита след като родителите на пострадалото момиченце подали сигнал в полицията, че трактористът Станимир Н. го опипвал.

Мъжът, който работел в местната кооперация, бил задържан. По време на разпитите той направил пълни признания и дори разкрил и за сексуално посегателство срещу още едно дете, казаха от прокуратурата. Имало данни и че е снимал с телефон действията си.

„Предстои да бъдат разпитани лица, пострадали от престъплението, които са малолетни и предстои да бъде направена промяна в квалификацията на обвинението в по-тежка”, каза Баланов.

Затова Районната прокуратура поиска най-тежката мярка – „постоянен арест” за тракториста. В петък съдът в Горна Оряховица реши именно това. Задържаният мъж от село Козаревец отказа коментар. Адвокатът му също отказа коментар.

Мъжът е разделен от 10 години със съпругата си. Живял е доскоро на семейни начала, но отново е сам. Обвинението има данни, че мъжът е правел и записи с телефона си. Ако преквалифицираното обвинение за посегателство над повече от едно дете се докаже, мъжа го грози затвор от 5 до 20 години.

Тагнато в: арест , блудство

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 27

Анкета

ТРЯБВА ЛИ УЧЕНИЦИТЕ ДА БЪДАТ С МАСКИ ПО ВРЕМЕ НА ЧАС?
Не
23 гласували / 85.19%
Да
4 гласували / 14.81%