СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА КЪМ СЛАВИ ТРИФОНОВ: ДОБЪР ВЕЧЕР, СЛАВИ, СПИШ ЛИ? ПАК ЛИ ЩЕ ЖИВЕЕШ В ЛЪЖА? НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

Автор: 5 GmediA 15:46, 2 октомври 2021
Източник: Колаж 5GmeadiA
Добър вечер, уважаеми Слави! Спиш ли?
 
Пак ли ще живееш в лъжа?
Нема такава държава.
Пак ли ще търпиш и до кога?
Нема такава държава.
Няма смисъл от това и последната илюзия умря в тая страна на власт е глупостта.
 
Доволен ли си, Слави от това, че първи безрезервно подкрепи Румен Радев за втори президентски мандат? Одобряваш ли тези 26-ма агенти на Държавна сигурност в неговия Инициативен комитет и сред поддръжниците му или просто не ти пука?! С него “последната илюзия умря”, че сме се отървали завинаги от тежката и мрачна сянка на Шесто на Шесто… Ти мразиш шестаците и глупаците… или бъркам?!
 
Устата му глупости, в очите му злоба”, а ти не забелязваш това, докога?
 
Те нали уж са нови, а пак са си същите”, сякаш си го изпял за “Има такъв народ”! Защо, Слави, не издигна свой кандидат за президент? Ето, ти Ива Митева - хубава и елегантна; възпитана и послушна. Защо не заложи на новото?
 
Не ми говорете за закон и конституция, в тая държава всичко е проституци@.Слави, ти някак удобно забрави - този, на когото твоите депутати извадиха нарушението на Конституцията - Кирил Петков, беше назначен за служебен министър от твоя избраник Радев, неговата дясна ръка Николай Копринков акушира раждането на 4П или “Президентската Партия на Петков и Почтените”.
 
Каквото и да реши Конституционният съд, казусът е ясен: Румен Радев е назначил Кирил Петков с двойното гражданство, законът за това е пределно ясен и еднозначен.
 
Слави, нали точно ти правеше кастинги и в екстаз обясняваше за своите кандидат-министри колко езици знаят и къде в чужбина са разнасяли славата на България; държеше да имат научни звания и да са свободни граждани. Хайде сега, сравни биографиите на Румен Радев и Анастас Герджиков! Изпълнител на заповеди и зачислен на столова храна срещу свободен интелектуалец, преводач на Аристотеловата “Политика”!
 
Слави, подкрепяш политик със зависимости и скандални прояви: първият му служебен кабинет взе решение да се закупят изтребители “Грипен”, макар това да става само с решение на парламента; негови съветници са с повдигнати обвинения за “търговия с влияние” и “заплаха за националната сигурност”; СРС-та разкриха опит за възпрепятстване работата на КПКОНПИ по случая с назначението на Десислава Радева във ВВС; обществено недоволство, хаос, скок на цените и безработицата съпровождат управлението на втория и третия му служебни кабинети…
 
Ти, Слави, от години си мишена на таблоидите, даже осъди някои от тях. Виждаш ли сега поддръжниците на Румен Радев каква мръсна жълто-кафява кампания разгарят срещу проф.Анастас Герджиков? Днес в тиражирането на фейк-овете на Информиран.нет се включи и Татяна Дончева, изобличена от твоите депутати Радостин Василев и Тошко Йорданов в скандала “500К”. Но в безусловната подкрепа на Румен Радев, ти и Татяна Дончева сте ръка за ръка, съзнаваш ли това?!
 
… Е, да, прав си, Слави, вѐрно нѐма такава държава. И ти вече си един от продуцентите й. А тя не става по-добра. Защо така?!

Последни новини

Общо гласували: 3

Анкета

ПРЕМИЕРЪТ КИРИЛ ПЕТКОВ УСПЯВА ЛИ ДА ЗАЩИТИ БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС В ПРЕГОВОРИТЕ СЪС СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ?
Не
3 гласували / 100%
Да
0 гласували / 0%
Донякъде
0 гласували / 0%