FACEBOOK И INSTAGRAM ОТНОВО СЕ СРИНАХА

Автор: 5 GmediA 11:06, 9 октомври 2021
Източник: БГНЕС архив

Снощи Facebook, Messenger и Instagram отново станаха недостъпни за потребителите в някои части на света. Потребителите съобщиха за прекъсвания на работата на социалните мрежи, сочат данни на сайта Downdetector. От компанията отстраниха проблемите, предизвикали второто прекъсване на работата й тази седмица, извиниха се на потребителите и заявиха, че сривът е бил причинен от "грешна конфигурация" на рутерите.

Поднасяме искрените си извинения, ако през последните няколко часа не сте имали достъп до нашите социални мрежи. Отстранихме проблема и още веднъж благодарим за търпението Ви тази седмица, се казва в съобщението на Фейбсук.

Данните за проблеми с Фейсбук започнаха да се появяват след 21 ч. в петък. Потребители в САЩ и Европа изразиха недоволство от работата на сайта и на мобилното приложение.

Броени минути след първите съобщения за прекъсванията на работата на Фейсбук са били получени и съобщения за проблеми с Инстаграм.

В понеделник Facebook, Messenger, Instagram и WhatsApp бяха недостъпни в продължение на часове в много части на света.

Facebook преминава през сериозна криза, след като стана обществено достояние фактът, че нейно вътрешно разследване е показало, че допринася за разпространяване на омразата и дезинформацията, води до засилване на поляризацията, както и че Instagram може да навреди на психичното здраве на тийнейджърките.

Тагнато в: Facebook , Instagram , срив

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 12

Анкета

ТРЯБВА ЛИ БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА КАТО ПРЕЗИДЕНТ НА БФС?
Да
9 гласували / 75%
Не
3 гласували / 25%
Не ме интересува
0 гласували / 0%