ИНИЦИАТИВНИЯТ КОМИТЕТ, ИЗДИГНАЛ РАДЕВ И ЙОТОВА: ЗАЛОГЪТ Е ГОЛЯМ, ОЧАКВАМЕ ПОБЕДА 

Автор: 5 GmediA 11:32, 11 октомври 2021
Източник: Кадър Нова телевзия

Очакваме победа на кандидатпрезидентската двойка Румен Радев – Илияна Йотова още на първи тур. Това обяви журналистът Анна Заркова, която е част от инициативния комитет, издигнал двойката, предаде бТВ.

Съпредседателите на комитета внесоха днес в ЦИК подписката за регистрация на двамата кандидати. Събрани са над 4200 подписа.

"Залогът на тези избори е голям. Разделителната линия тук не е между партиите и партииците, а между клиентелата на корупцията и нейните противници", заяви още Заркова.

Нашите кандидати ще водят положителна кампания, без компромати, но при нападки ще трябва да отвръщат, заяви психиатърът Цветеслава Гълъбова.

"Всички знаем, че България повече от всякога има нужда от стабилност освен това аз смятам, че имаме нужда от хуманен президент и хуманност в българското пространство изобщо", подчерта диригентът Йордан Камдажлов.

12 октомври е крайният срок, в който партиите и коалициите могат да регистрират кандидатпрезидентските си двойки и да предадат подписките, които са събрали.

На 15 октомври официално ще бъде открита предизборната кампания за изборите "2 в 1".

Тагнато в: Анна Заркова

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 27

Анкета

ТРЯБВА ЛИ УЧЕНИЦИТЕ ДА БЪДАТ С МАСКИ ПО ВРЕМЕ НА ЧАС?
Не
23 гласували / 85.19%
Да
4 гласували / 14.81%