ИЗНЕНАДА: БОЖИДАР БОЖИНОВ ОГЛАВЯВА ЛИСТАТА НА ДБ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Автор: 5 GmediA 13:02, 11 октомври 2021
Източник: Тибюн

Начело на листата на "Демократична България" за предстоящите избори на 14 ноември във Велико Търново застава Божидар Божанов, който е от София. Той се ползва с безупречна репутация в IT средите – експерт и предприемач, основател на компания за информационна сигурност, съобщи .

Това е изненада от страна на партията, тъй като до момента водач на листата беше адв. Калоян Янков, който беше излъчен два пъти за народен представител от региона и бе в едни от ключовите комисии в двата парламента. Сега Янков заема почетната 16-та позиция в листата. Промяната той мотивира с лично негово решение, което е изцяло свързано с професионалните му ангажименти.

 

Адв. Калоян Янков

„Аз ще участвам в листата под номер 116 и ще се боря за вашия преференциален вот. Решението да не бъда водач е изцяло мое, но ще участвам активно в кампанията и нямам търпение да се срещна с жителите на областта очи в очи, както и досега. Велико Търново е в сърцето и в корените ми и това, че няма да съм водач не променя нищо – ще се боря с всички сили за подкрепа“, коментира Янков. По думите му ситуацията в областта е доста странна, а с водачеството на Делян Пеевски ДПС искат да кажат „правете каквото щете – не може да ни пипнете“. Само че гражданите не трябва да позволяват завръщането на модела ГЕРБ-ДПС  във властта, категоричен е бившият депутат.

 

 

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 27

Анкета

ТРЯБВА ЛИ УЧЕНИЦИТЕ ДА БЪДАТ С МАСКИ ПО ВРЕМЕ НА ЧАС?
Не
23 гласували / 85.19%
Да
4 гласували / 14.81%