ЮЛИАНА МЕТОДИЕВА ЗА КИРИЛ ПЕТКОВ: ЛЪГА НАИВНИЦИТЕ С ЛЮБОВ, НЕЖНОСТ И ОБЕЩАНИЯ; СЕГА ЩЕ ГО ИГРАЕ МЪЧЕНИК НА ГЕШЕВ И ПРОКУРАТУРАТА

Автор: 5 GmediA 13:34, 14 октомври 2021
Източник: Булфото

Преди повече от месец сравних Кирил Петков с героя на Леонардо Ди Каприо във филма „Хвани ме ако можеш“. Чаровни мошеници, ех, пък и им се получава! Поне за известен период, докато хората на закона не се усетят.

Интересното в българския не-фикционален случай е, че Кирил има три деца. Готин баща, на всичко отгоре има публичен сексапил, който просто плаче да бъде използван! Използва го.

За няма и два месеца служебният министър на икономиката успя да прелъсти хора от двата джендъра. Лъга ги както само мошениците могат да излъжат наивника.
С любов, нежност и обещания.

Удивителният гаф на президента Румен Радев да подпише празния чек с уж българското гражданство на бъдещия министър на икономиката ще се изплати прескъпо.
Достатъчно е в следващите няколко месеца въз основа на тълкувателното решение от Конституционния съд за двойното гражданство на Кирил Петков да бъдат отпаднати всичките му актове и тогава очарованата от него публика ще види кон боб яде ли! Например, ББР, която за седмици Петков остави без опериращ надзор, а после инсталира пре-интересни хора в борда. Или пък ДКК.

Незабравим спомен ще останат онези снимки на Кирил Петков пред празния язовир "Пазар дере" до Ловеч. Те подействаха на доверчивото като провинциална мома общество, което го заобича предано, до глупост.

Силен пиар беше и 6-минутно му видео. С ловковстта на изпечен фалшификатор, той обеси на позорния стълб строителната компания „Монтажи“,а Държавната консолидационно компания тутакси замириса на труп. Хора със здрав разум се досещаха, че е въпрос на часове служебният министър на икономика да падне в капана на закона. Е, падна! Малко късно, но падна.

Защо българският ди Каприо стана възможен? Даже искаше да се явява като свидетел, защото милият, откъде да знае точно какво е българският Конституционен съд. Май го лъжеха доста народ, в това число и видният правозащитен адвокат Михаил Екимджиев. Както и да е.

Лъган или не от разни адвокати, Петков лъга докрай населението. В крачка с лъжите и фалшификациите, населението се превърна във верен гласоподавател на неродената му ПППП. Социолозите отчитаха растящите данни на доверие към тази партия и все повече ставаше ясно как илюзионистите в тази страна още от времето на Мистър Сенко, та до магьосникът Астор могат да ти отрежат главата без да се усетиш.

Кирил Петков със сигурност потрива ръце.
Измамих ли ги? Измамих ги и пак ще ги измамя. Отсега нататък ще го играя мъченик на Гешев, на прокуратурата, разбира се на ГЕРБ, както и на олигархичните кръгове.

А държавицата? Какво за нея?

* Коментар във Фейсбук на Юлиана Методиева

Тагнато в: Кирил Петков

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 27

Анкета

ТРЯБВА ЛИ УЧЕНИЦИТЕ ДА БЪДАТ С МАСКИ ПО ВРЕМЕ НА ЧАС?
Не
23 гласували / 85.19%
Да
4 гласували / 14.81%