СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: УМОРЕНИ СА КАНДИДАТ-ДЕПУТАТИТЕ, УМОРЕНИ СА ИЗБИРАТЕЛИТЕ, ВСИЧКИ СМЕ УМОРЕНИ ОТ РУМЕН РАДЕВ, КОЙТО НИ ВКАРА В СПИРАЛАТА НА ИЗБОРИ БЕЗКРАЙ

Автор: Соня Колтуклиева 15:29, 20 октомври 2021
Източник: Инстаграм

Коментар във Фейсбук на журналистката Соня Колтуклиева:

Стойчо от Дупница - антиваксър и антилекар, е избълвал поредното безумие: “Ако ситуацията с коронавируса се влоши, може да се наложи да се помисли за изискване за зелен сертификат и за изборите.”

Началникът му Румен Радев обяви Ковид-19 за “вирус на страха”; не свика КСНС за здравната криза; прояви се като съучастник на служебния здравен министър в разклащането на доверието в “Пирогов”, където се лекуваха най-спешните пациенти и дори самият Кацаров…

А защо Румен Радев просто не отмени изборите?! Видяхме, че изпитва точно толкова респект към Конституцията - колкото с лицеви опори може да се бори студа!
Да остане той президент, да назначи Кирил Петков за премиер и да чакаме по-безопасни времена за избори.

Румен Радев ни вкара в тази зловредна и главоломна спирала на избори без край. Президентът искаше да има служебни кабинети, докато дойде ред за президентския вот, за да си осигури служебна победа. И го постигна. Благодарение на съглашателството, наивността на едни и тарикатлъка на други от функционерите на т.н. “партии на протеста”.

Уморени са кандидатите за народни представители - те не са от желязо, правят трета кампания за осем месеца; никак не им е лесно.
Уморени са избирателите - и те не са от желязо; разочарованията изтощават, а високите сметки и безработицата - сломяват.

Уморени сме от Румен Радев!

Последни новини

Общо гласували: 12

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 9 ЮНИ?
Да
9 гласували / 75%
Не
2 гласували / 16.67%
Все още не съм решил/а
1 гласували / 8.33%