СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: МАЯ, ТВОЕТО ИМЕ Е НАГАЖДАЧ НА ВСЯКА ЦЕНА, НО ВЕЧЕ ГРОЗНО СЕ ОБЕЗЦЕНИ ТОВА

Автор: 5 GmediA 13:27, 22 октомври 2021
Източник: Фейсбук
ЗА ЕДИН БИОЛОГИЧЕН ВЕТРОПОКАЗАТЕЛ НА ТОКЧЕТА.
 
 
За Мая не е важно какво е важно - за обществото и за отделния гражданин.
Мая винаги е готова да се извърти по посока на мнозинството, белким си откъсне малко парченце от електоралната баница.
 
Днес ще се фръцне в зелено сако срещу зеления сертификат, въведен от същия този служебен кабинет, който тя искаше да стане редовен; кабинет - управляван от президента Радев, на когото Мая е готова ръка да целува.
 
Онзи ден се ва̀пца кафява, защото вицовете за блондинки забавляват мъжките електорални единици, докато си чешат егото на лузъри, командвани от руси фурии.
 
Утре ще излезе на магистралата, с риск да я отнесе някоя профучаваща наблизо кола, за да привлече малко електорално внимание, наплювайки за 1001-ви път Бойко, макар да среща отпор от бизнесмени, които й обясняват, че при Борисов се строяха пътища, а сега всичко е замразено.
 
Мая е готова да се “чекне” за Tik-Tok, само и само да й обърне внимание младежката аудитория, без да е наясно, че от скечовете се вълнуват преди всичко тийнейджърите, които не са на възраст да гласуват.
 
Няма проблем да се направи на “изненадана”, че случайно се среща във Варна с новия любимец на суверена Кирил Петков, за когото се опита да се закачи предизборно, но той елегантно я избута с десен финт - у̀ лево. По същия начин Мая се качѝ на връх “Шипка” и едва не прегази руската посланичка Митрофанова, за да се докопа до президента Радев, с идеята да го навие да й предостави третия мандат за съставяне на правителство в 46-я парламент.
Не ми се мисли на какви уникални подвизи е способна Мая, за да привлече публичното внимание след 14 ноември, когато ще остане безработна!
 
Мая, твоето име е Нагаждач на всяка цена. Но вече грозно се обезцени от това.
 
 
* Коментар във Фейсбук на журналистката Соня Колтуклиева.

Последни новини

Общо гласували: 12

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 9 ЮНИ?
Да
9 гласували / 75%
Не
2 гласували / 16.67%
Все още не съм решил/а
1 гласували / 8.33%