СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ГЕН. РАДЕВ, ВИЕ НА МЪЖКАР ЛИ СЕ ПРАВИТЕ ИЛИ НА БЕЗСМЪРТЕН? НЕ СТЕ НИТО ЕДНОТО, НИТО ДРУГОТО. ДНЕС ПРОЯВИХТЕ АМНЕЗИЯ ИЛИ БЕЗЧЕСТИЕ, НЕДОСТОЙНО ЗА ВОЕНЕН

Автор: 5 GmediA 13:36, 24 октомври 2021
Източник: Instagram
“Предишните управляващи насадиха трайно недоверие към ваксините, които са най-надеждната превенция срещу коронавируса”, каза президентът Румен Радев в началото на извънредната среща с правителството за COVID-19.”(БТВ)
Шокирани сте! Знам. И аз, също.
Какво е това, генерал Радев? Амнезия, предизборен трик, политическо лицемерие … или безчестие, недостойно за военен?! Не прилича на български армеец да разстрелва истината по този подъл начин.
Вие, генерал Радев, отрекохте съществуването на пандемията от Ковид-19; не свикахте КСНС за най-тежката здравна криза в най-новата история на България; обвинявахте правителството на Бойко Борисов, че насажда “вируса на страха”, не си направихте труда да коментирате, когато под прозорците на Вашия кабинет горяха маски, крещяха срещу ваксинирането, а протестиращите под Вашия юмрук на “Ларгото”, не спазваха никакви противоепидемични мерки.
Защо, президенте Радев, не изяснихте ясно и категорично - както се полага на командир и главнокомандващ! - какво мислите за ваксините, а се произнасяте за ваксинирането едва днес, 24 октомври 2021 г., когато България оглави смазващата световна класация за най-висока смъртност от Ковид-19?!
На 19 октомври Вие заявихте, че сте се ваксинирали през “миналото лято”. Лъжа, спотаявана тайна за неофициално-регистрирана ваксина или грешка на езика?
Обяснихте, че не сте се имунизирали пред камерите, за да не правите “спектакъл от това”.
Означава ли тази реплика, че Вие, българският президент, се отнасяте с пренебрежение и неодобрение към американския президент Джо Байдън, който, на 21 декември 2020 г., заедно със съпругата си, беше ваксиниран и това беше показано в Breaking news на всички американски телевизии и по десетки телевизии в цял свят?
Присмивате ли се на френския президент Макрон, когото камерите показаха как влиза в болница да се ваксинира, а той самият обяви това в Туитър?!
На 16 април 2021 г., безспорният политически лидер на Европа, Ангела Меркел заяви: “Радвам се, че днес получих първата доза от ваксината на AstraZeneca. Благодаря на всички, които се ангажират в имунизационната кампания - и на всички, които се ваксинират. Ваксинацията е ключът към преодоляването на пандемията".
Нима бихте обвинили кралица Влизабет Втора, пред която се поклонихте в Бъкингамския дворец, че търси публично внимание, защото на 26 февруари 2021 г. пред медиите призова хората да мислят за здравето на другите и да се ваксинират.
Вашият приятел, руският президент Путин, пред държавната телевизия сподели, че се чувства добре, след като се е ваксинирал на 16 март 2021 г..
Вие, генерал Радев, на голям мъжкар ли се правите или се смятате за безсмъртен?!
Всъщност, не сте нито едното, нито другото. Дори днес, на безполезната протоколна среща с вашия служебен кабинет, не заехте ясна и недвусмислена позиция за “зеления сертификат”, който раздели обществото на жестоко и яростно враждуващи групи.
… В речниците на българския език, срещу обяснението на думата “разединител”, трябва да стои името Румен Радев. Печално, но заслужено!

Последни новини

Общо гласували: 12

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 9 ЮНИ?
Да
9 гласували / 75%
Не
2 гласували / 16.67%
Все още не съм решил/а
1 гласували / 8.33%