СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: МАШИНАТА ЗА БИЗНЕС ИНТЕРЕСИ НА ИВО ПРОКОПИЕВ ВОДИ ПУНИЧЕСКА ВОЙНА С КПКОНПИ СРЕЩУ ДВАМА СТОЙНОСТНИ ЛЕКАРИ

Автор: Соня Колтуклиева 17:47, 25 октомври 2021

Журналистката Соня Колтуклиева написа във Фейсбук:

Моралният стожер на “свободната преса”, родоначалникът на медийния рекет, машата на бизнес интереси, “Капитал” на олигарха Иво Прокопиев, води пуническа война с КПКОНПИ срещу двама лекари. Стойчо от Дупница не е сам, “кацаровчетата” са тук и там, маскирани като повелители на оня с вдигнатия юмрук и готовия за шут ботуш.

Какъв е случаят?

“По повод статия от днес, 25.10.2021 г., в електронното издание на в-к „Капитал“ със заглавие „Как Сотир Цацаров изпра бившия директор на „Александровска“ проф. Димитър Буланов“, Пресцентърът на КПКОНПИ предоставя следната информация:
Производството за конфликт на интереси срещу проф. Борис Богов и проф. Димитър Буланов е започнато от КПКОНПИ на 30.06.2021 г. след публикация в „Капитал“. След събиране на доказателства по фактите, изложени в статията и сочещи за наличие на конфликт на интереси, на 20.10.2021 г. Комисията е приела решение, с което по отношение и на двамата лекари такъв конфликт не е установен.”

Познавам проф. Богов. Великолепен лекар! Водила съм мои близки в кабинета му в Александровска болница. Не вярвам някога милионерът Иво Прокопиев да е слизал в подобно подземие, в което проф.Богов, на изкуствено осветление по цял ден, дни наред, година след година, помага на пациенти - стотици и хиляди хора с тежки нефрологични проблеми. С моите близки бяхме обиколили много лекарски кабинети, правилната диагноза и ефективното лечение определи само той - проф.Богов!
Скромен, сдържан, стриктно следващ професионалните принципи, лекар.

Но някакви драскачи от “Капитал” знаят повече, те раздават правосъдие и зачертават стойностни кариери!

Може да предизвиквате репутационни кризи, но помогнахте ли поне на един човек някога?!

Последни новини

Общо гласували: 12

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 9 ЮНИ?
Да
9 гласували / 75%
Не
2 гласували / 16.67%
Все още не съм решил/а
1 гласували / 8.33%