СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: НЕЛЕПО Е ЕДИН ПРЕМИЕР НА 3 ПРАВИТЕЛСТВА ДА СЕДНЕ ДА ДЕБАТИРА С НЯКОГО, НАРЕЧЕН ОТ СВОЙ СЪДРУЖНИК "ИЗМАМНИК"

Автор: 5 GmediA 11:58, 29 октомври 2021
Журналистката Соня Колтуклиева написа във Фейсбук:
 
"Вас не ви е страх, а на Бойко Борисов изобщо не му пука от вас.
Един премиер на 3 правителства и лидер на най-голямата българска политическа партия да седне да дебатира с някого, наречен от свой съдружник “измамник”, е нелепо.
 
Асен Василев, единственото, което заслужава, е да си дебатира с Румен Спецов как ще преживява с тези 74 500 лева, които е декларирал пред КПКОНПИ - че те не стигат до една Куба да отидат на почивка и да им остане за кафе през годината.
 
Асен Василев ‘що не се стикова с Елена Йончева?! Тя имаше много по-грандиозни твърдения, той скромен го дава!
Датският съдружник на Асен Василев каза пред БиТи Ви: Той е измамник, но много, много умен! Асен Василев защо не дебатира с Мартен Лунд за откраднатото know-how, продадено на китайска компания?!
 
Асен Василев видя своя шанс да измести Кирил Петков като бъдещ премиер 😂 и сега няма търпение да се изявява. Шумѝ, момче, шумѝ, то друго и не ти остава.
 
Едно въпросче: какво мислеше Асен Василев за Бойко Борисов, когато прие да стане служебен министър в правителството на Росен Плевнелиев, издигнат за президент от Бойко Борисов?"
 

Припомняме, че бившият служебен министър и настоящ съпредседател на "Продължаваме Промяната" (ПП) Асен Василев предизвика бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов на публичен дебат.

Поканата е изпратена в централата на ГЕРБ, съобщиха от ПП в четвъртък

"Г-н Борисов, по повод на вашето изказване пред медиите от изминалите дни: "Да кажеш, че се крадат 8 милиарда от България, означава, че си рядко неграмотен", Ви каня официално на дебат, в който хората сами да преценят грамотността на всеки един от нас. Готов съм публично да се изправя срещу Вас и, базирано на грамотно четене и боравене с факти, документи и доклади да покажем на българския народ къде са техните 8 млрд. лева", пише Василев в поканата си до Борисов.

 

Последни новини

Общо гласували: 12

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 9 ЮНИ?
Да
9 гласували / 75%
Не
2 гласували / 16.67%
Все още не съм решил/а
1 гласували / 8.33%