СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ГЛАСУВАШ ЗА КИРИЛ ПЕТКОВ - ПОЛУЧАВАШ МАЯ МАНОЛОВА! ГЛАСУВАШ ЗА АСЕН ВАСИЛЕВ - ПОЛУЧАВАШ ТАТЯНА ДОНЧЕВА! НАЙ-ПОЧТЕНАТА КОМПАНИЯ НА СВЕТА - КОЛКО ПО 500К ПРАВИ ТОВА?!

Автор: 5 GmediA 12:18, 10 ноември 2021

ГЛАСУВАШ ЗА КИРИЛ ПЕТКОВ - ПОЛУЧАВАШ МАЯ МАНОЛОВА! ГЛАСУВАШ ЗА АСЕН ВАСИЛЕВ - ПОЛУЧАВАШ ТАТЯНА ДОНЧЕВА! НАЙ-ПОЧТЕНАТА КОМПАНИЯ НА СВЕТА - КОЛКО ПО 500К ПРАВИ ТОВА?!

Продължаваме измамата… Ето каква е играта на цялото президентско войнство:
- с компромати и брутални атаки на служебния вътрешен министър Рашков да се свалят процентите на първата политическа сила ГЕРБ-СДС;
- с много пари и денонощна медийна пропаганда да се внуши на избирателите, че “Продължаваме промяната” е носител на новото и прогресивното, единствената алтернатива на т.н. статукво.
- “Продължаваме промяната” да прелива гласове на “Изправи се БГ!Ние идваме!”.
В 47-я парламент да се съберат 121 гласа с подмяна: ПП+ДБ+ИБГНИ да съставят обща парламентарна група, която да е най-голямата по численост, за да получи от президента Радев първия мандат за съставяне на редовно правителство. “Общите” да поискат подкрепа от БСП и ИТН за кабинет.
Гласуваш за Кирил Петков - получаваш Мая Манолова!
Гласуваш за Асен Василев - получаваш Татяна Дончева!
И се събира най-почтената компания на света! Колко по 500К прави това?!
Не знам как следовниците на “синята идея”, последователите на Иван Костов, жълтопаветниците и непримиримите десни ще се примирят с мечешката прегръдка на червените Мая Манолова и Татяна Дончева?! Христо Иванов и Атанас Атанасов нямат проблем с това, те вече са на двата бряга.
А Корнелия Нинова, най-тежко ранена от политическото инженерство на президента Радев и Слави Трифонов, подло прецакан да не състави кабинет от президента Радев, може да се съюзат в Алианс на измамените.
П.П. По Конституция най-голямата парламентарна група поема първия мандат. Според правилника на Народното събрание, който е с ранг на закон, не може да се вливат парламентарни групи; така че - очакват ни бурни скандали в пленарната зала още в първите дни на 47-я парламент.
След изборите на 14 ноември, новото Народно събрание трябва да се събере една седмица по-късно. Няма време за губене за гласуването на кабинет, защото трябва да се приеме републиканския бюджет за 2022 г..

* Коментар във Фейсбук на журналистката Соня Колтуклиева

Последни новини

Общо гласували: 16

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
16 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%