СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: РУМЕН РАДЕВ - ВЛАСТЕЛИНЪТ НА ПРЕДАТЕЛСТВАТА! СЕГА И СЛАВИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА, ЗА ДА СТАНЕ СИНЬО-ЧЕРВЕНАТА ОПЕРЕТА - ЧАЛГА КАБАРЕ

Автор: Соня Колтуклиева 14:45, 16 ноември 2021
Източник: Снимка: Олег Попов, Investor Media Group
РУМЕН РАДЕВ - ВЛАСТЕЛИНЪТ НА ПРЕДАТЕЛСТВАТА! СЕГА И СЛАВИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА, ЗА ДА СТАНЕ СИНЬО-ЧЕРВЕНАТА ОПЕРЕТА - ЧАЛГА КАБАРЕ.
 
Румен Радев е много добър в едно - да отглежда предатели и да предава тези, които го подкрепят.
 
Корнелия Нинова, която извади ген.Румен Радев от пенсионерския анцуг и от седенките в кварталната кръчма в ЖК “Дружба”, беше предадена най-напред от Иво Христов, началник на кабинета на президента Радев и от Елена Йончева, прессекретар на президента Радев. И двамата, въпреки съпротивата от ръководни дейци на партията, Корнелия Нинова ги направи евродепутати с имунитет и огромни заплати. Най-напред започнаха да я обстрелват от Брюксел, а от вчера вече й искат оставката. Хра̀ни куче да те лае!
 
Президентът Радев, използвайки вътрешнопартийната опозиция, най-напред не позволи на Корнелия Нинова да подкрепи проекто-кабинета на Слави Трифонов, а по-сетне не направи абсолютно нищо за реализирането на мандата на БСП в 46-я парламент. Знам за тези интриги от самата Корнелия, разказвала съм ги в “Дискусионно студио” на Стоян Иванов и пред Ивелин Николов по телевизия СКАТ.
 
Президентът Радев, издигнат от БСП за първия мандат, създаде своя подчинена партия преди изборите за втория мандат. “Продължаваме промяната” изсмука хиляди гласове на трите партии и коалиции, които първи го подкрепиха за втория мандат и ревностно го защитаваха: БСП, “Има такъв народ” и “Изправи се БГ!Ние идваме”!
 
Президентът Радев излъга Слави Трифонов и той не направи всичко възможно за съставяне на правителство с мандата на “Има такъв народ”. Президентът Радев излъга Христо Иванов и Мая Манолова, че ще избере ДБ или ИТН за третия мандат в 46-я парламент. Целта на президента беше неговият служебен кабинет и полицейската бухалка Бойко Рашков да колят-и-бесят до изборите през ноември.
 
Ако аз бях на мястото на Корнелия Нинова и Слави Трифонов, щях да призова ясно и категорично привържениците си да не гласуват за Румен Радев на балотажа. И да откажа ясно и категорично подкрепа на Кирил Петков за парламентарна коалиция за подкрепа на правителство на “Продължаваме промяната”.
 
Не знам тези двамата дали имат характер и смелост да сторят това.
 
Христо Иванов подаде оставка, Корнелия Нинова подаде оставка, на Мая Манолова и Татяна Дончева електоратът им подаде оставка. Сега наред е Слави Трифонов да подаде оставка, за да се превърне синьо-червеният театър на абсурда в чалга кабаре. 😂
 
Коментар във Фейсбук на журналистката Соня Колтуклиева

Последни новини

Общо гласували: 16

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
16 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%