АЛЕНА: 2022 Г. ЩЕ БЪДЕ УСПЕШНА ЗА ВСИЧКИ ЗОДИАКАЛНИ ЗНАЦИ, КОИТО СЕ ВЛИЯЯТ ОТ РЕТРОГРАДНИЯ МЕРКУРИЙ

Автор: 5 GmediA 10:12, 18 ноември 2021

2022 ще е година под знака на Венера и "се очертава като врящ казан". Това сподели в студиото на "Тази сутрин" астроложката Светлана Тилкова-Алена. 

Своите прогнози тя обобщава в 3 нови книги - "Вашата календарна 2022", "Астрологичен хороскоп" и "Лунен календар на красотата".

"2022 би трябвало да е година на любовта. Такава е като вибрации и като планета. В годината, която идва, ще врат и ще кипят страстите" - сподели тя. 

Зодиакалните знаци, за които годината ще е успешна, са всички, които се влияят от ретроградния Меркурий. Алена обаче уточнява, че никоя зодия не е самостоятелна сама за себе си.  

"Годината на Венера за съжаление ще се радва 4 пъти на присъствието на Меркурий. Искрено се надявах той да е ретрограден само два пъти, но точно 4 пъти той ще ни кара да се вглеждаме в себе си, да излизаме от кожата си и да влизаме обратно вътре. Дано като влизаме, да сме по-добри и човечни" - разказа астроложката за влиянието на планетата.

Според нея огнените знаци ще изразяват чувствата си много емоционално. Ако обаче попаднат на партньор Риби, Скорпион или Рак, мощните чувства ще бъдат загасени много бързо. 

Всички въздушни знаци пък могат да имат главоломен успех.  

 

 

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 53

Анкета

ЩЕ УСПЕЕ ЛИ ПАРТИЯ "ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА" ДА ИЗЛЪЧИ РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО?
Не
41 гласували / 77.36%
Да
12 гласували / 22.64%
Не мога да преценя
0 гласували / 0%