СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ДАЛИ ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ НЕ САБОТИРА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ФОРМИРАНЕТО НА РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО, ЗА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА УПРАВЛЯВАТ НЕГОВИТЕ ФУРАЖКИ?!

Автор: Соня Колтуклиева 16:37, 23 ноември 2021
Източник: БГНЕС

Миии-ррр-но пред промяната на ген.Румен Радев! За пооо-чест!
Някой извратен ум и латентен социопат е решил да изпрати на дебатите за икономика и енергетика: Румен Овчаров, Румен Гечев, Драгомир Стойнев, Трайчо Трайков.
Ура! Продължаваме напред по пътя назад. Подмяната е гарантирана.
Това е безумна загуба на време - защо трябва Кирил Петков и Асен Василев, лидери на “Продължаваме промяната”, да дебатират с бивши министри - не е ли по-логично направо да извикат началниците им, бившите министър-председатели: Жан Виденов, Сергей Станишев, Пламен Орешарски и Бойко Борисов?!
В този контекст предлагам, в 15:00 ч., на дебатите по сектор “Правосъдие”, от страната на БСП да се яви Сотир Цацаров, а от страната на “Демократична България” - Иван Гешев.
Рекомунизация, римейк на статуквото, секънд-хенд дефиле на провалени министри … как да наречем тази скандална манифестация под мотото “Промяна, почтеност, експертност”?!
… Добри хора, добре да помислим - чрез БСП и ДБ, президентът Радев дали не проваля за пореден път съставянето на редовно правителство, за да управлява още неговият служебен кабинет?!
Защото той трябва да е наясно, че не може да командва Кирил Петков и Асен Василев така, както командва Стефан Янев и Бойко Рашков.

* Коментар във Фейсбук на журналистката Соня Колтуклиева.

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 53

Анкета

ЩЕ УСПЕЕ ЛИ ПАРТИЯ "ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА" ДА ИЗЛЪЧИ РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО?
Не
41 гласували / 77.36%
Да
12 гласували / 22.64%
Не мога да преценя
0 гласували / 0%