ФЕЙСБУК: ПИРОВА ПОБЕДА! ПРЕЗИДЕНТЪТ СВИРИ И ПЕЕ, А НАРОДЪТ ПЛАЧЕ

Автор: 5 GmediA 15:52, 25 ноември 2021

Vesna Vasileva: "Президентът свири и пее, а народа плаче. Вземете оправете положението та и народа да запее!"

Zhara Strahinska: Хората мрът като пилци на него му е весело.Пет години Сигорни.

Виолета Йорданова: Само Луна липсва Народа скърби а ние си пеем ли пеем Дано дойде време изтрадалия народ да запее Но малко трудно С тези пенсии големи как ще ги харчим незнам.

Irena Ivanova: Пир по време на чума.. Всеки ден по толкова много починали, здравеопазването е нула и не е време за пеене и свирене. Безотговорност от негова страна.!!!!

Venelin DelgyanskiЗа Нова година вместо да говори може да ни посвири и попее на нас суверена, може и да накара хората поне веднъж да се усмихнат!

Юли Великова: Дреме му на шапката за народа, че сме в здравна, икономическа, политическа и социална криза, че масово хора умират от Ковид и сме на първо място по смъртност и последно по ваксинация в ЕС, той си пее и много му е весело!🤔😕

Красимир Кралев: Това съвсем натрапчиво започва да прилича на копиране на Путин.. Така де, колко му е да промени конституцията и да си осигури още 5-6 мандата

Това са само част от коментарите в социалните мрежи по повод видеоклип, на който се вижда как президентът Румен Радев е отпразнувал победата си на балотажа в неделя с песен, изпята лично от него. 

На кадри се вижда, че своеобразният мини концерт на държавния глава е изнесен в 22:07 ч. на 21 ноември - минути след като станаха ясни финалните резултати от изборите. С китара в ръка, Радев запява песента "Признание" на "Диана експрес".  

Съпругата му Десислава Радева пък се хвана пък се хвана на кръшно хоро.

 

Видео

Тагнато в: Румен Радев

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 53

Анкета

ЩЕ УСПЕЕ ЛИ ПАРТИЯ "ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА" ДА ИЗЛЪЧИ РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО?
Не
41 гласували / 77.36%
Да
12 гласували / 22.64%
Не мога да преценя
0 гласували / 0%