VEGGIEWORLD 2021 НА ЖИВО В МЮНХЕН НА 13 И 14 НОЕМВРИ ВЪПРЕКИ КОВИД МЕРКИТЕ

Автор: 5 GmediA 18:23, 2 ноември 2021

Въпреки усложнената обстановка с коронавируса изложението VeggieWorld ще се проведе и тази година. Програмата е сбита, част от локациите ни са отменени, но имаме добра новина. Изложението в Мюнхен ще се проведе!

VeggieWorld Munich е най-голямото изложение, което демонстрира, че растителният начин на живот е не само устойчив, съзнателен и щадящ животните, той е и забавен: Очаквайте с нетърпение богатата сценична програма и много кулинарни деликатеси! Около 120 изложители представят цветна комбинация от алтернативи на мляко и месо, суперхрани, сладкиши, напитки и много други във VeggieWorld Munich.

На различните щандове на нашите партньори ще можете да видите още как са организирани различни услуги от кетъринг до детска градина, така че да бъдат съвместими с веганския начин на живот. Ще можете да опитате изцяло веган козметични продукти и мода.

В рамките на  VeggieWorld Munich ще се запознаете  и с най-добрите дестинации за пътуване, ако искате да се насладите на кулинарни изкушения от веганската кухня.

Разбира се изложението включва и щандове със списания и литература за хранителните режими, набавянето на нужните хранителни вещества и кулинарните изкушения, които да направят веганската ви кухня вкусна и забавна.

Тагнато в: VeggieWorld

Последни новини

Общо гласували: 16

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
16 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%