БОЙКО БОРИСОВ: В МОМЕНТА ЗАПОЧНАХА ДА ЧЕГЪРТАТ НЕ САМО ГЕРБ, А И ХОРАТА НА РАДЕВ 

Автор: 5 GmediA 15:13, 14 януари 2022
Източник: 24 часа

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се включи на живо в профила си във Фейсбук при посещението му в село Грашево, община Велинград. Пред журналисти той коментира оставката на Сотир Цацаров: "От една страна ще си отдъхнат кметовете на ГЕРБ. Не може да не ви прави впечатление, че КПКОНПИ е при кметовете на ГЕРБ и в нито едно кметство на ДПС, на БСП, нито на ИТН, нито при "Да, България". От една страна добре, от друга страна антикорупционната комисия незабавно да се събере и да изслуша Цацаров и ДАНС за обвиненията, които има към него, това предлагам". 

"В момента започнаха да чегъртат не само ГЕРБ, а и хора на Радев. Сега пътят на Копринката е затворен и се готви друг път, тъй като досега назначаваха само хора от Хасково. Хасковската група на Асен Василев стърже хасковската група на Румен Радев", посочи Борисов.

"Не мога да знам какво са правили хората на Радев като шефове на "Булгаргаз", не знам, коментира той по повод проверката на спецслужбите в Булгаргаз. "Благодарение на направеното от нас, България е един от най-големите транзитори на газ", категоричен е бившият премиер.

Той коментира и делото срещу Бойко Рашков: 

"Под нивото ми е да се занимавам с вътрешния министър. Юристите се събраха и не мога да ви отговоря за този иск, понеже не присъствах", 

По думите му, президентът се държи като горна камара на парламента и се аргументира - "събира ги, дава им указания. Стигна се до там премиерът чак на другия ден да даде изявление, да остане без възможност да се изкаже след КСНС", посочи експремиерът.

"А този PR как ви се кара вчера, леле майко, как може да допуснете това, директивата е да се мачка ГЕРБ, как така ще питате в коя лаборатория е изследван Никола Минчев", посочи Борисов вчерашното изригване на пиара на ПП Александър Бойчев в ефира на Нова телевизия.

Местните жители похвалиха Борисов, че им идва на място, а той отговори, че и като висшестоящ и като най-низшестоящ, пак обикаля при хората. 

Източник: Новини.бг

Видео

Последни новини

Общо гласували: 12

Анкета

ПРЕМИЕРЪТ КИРИЛ ПЕТКОВ УСПЯВА ЛИ ДА ЗАЩИТИ БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС В ПРЕГОВОРИТЕ СЪС СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ?
Не
12 гласували / 100%
Да
0 гласували / 0%
Донякъде
0 гласували / 0%