ИВЕЛИН НИКОЛОВ: ЧОВЕКЪТ С АСПИРИНА МАНГЪРОВ СЪВЕТВА ВСЯКА ВЛАСТ

Автор: 5 GmediA 12:25, 15 януари 2022
Източник: Фейсбук

Човекът с аспирина Мангъров съветва всяка власт. Това е странно, защото същият Мангъров не е много добър в прогнозите. Той обяви, че ковид приключва през лятото на 2020-та. Същият Мангъров прогнозира, че няма много "сухи съчки" в България, но все пак починаха над 30 000 души от "грипчето", както го наричат част от неговите фенове. 

Напоследък е модерно да се четат странични реакции в листовките на лекарствените продукти. Това всъщност е правилно. Вижте какво пише в листовката на аспирина, който Мангъров ви препоръчва да пиете по време на ковид:

"Нарушения като киселини в стомаха, болка в корема и диария.

Кървене. Продължителната употреба на АСПИРИН Протект може да предизвика желязо-дефицитна анемия поради окултни кръвоизливи в храносмилателната система. Ако имате черни изпражнения или повръщате кръв (признаци на сериозно кървене в стомаха), трябва незабавно да информирате Вашия лекар.

Язва, която в много редки случаи може да доведе до перфорация.

Възпаление.

Чревна диафрагмена болест."

С оглед на тази част от листовката, можем ли да направим заключение, че Мангъров иска да си прави експерименти с нас и да ни отрови? Можем, ако сме политици, които търсят гласове по избори. Ако сме хора не би трябвало да си помислим такава дивотия.

Изброеното в листовката на аспирина са редки нежелани реакции. Пийте аспирин, когато се налага. Не е опасен като цяло. Просто ви дадох пример, че когато политиците се правят на медици, а медиците се правят на политици, нещата могат да отидат в неподозирани крайности.

Последни новини

Общо гласували: 11

Анкета

ПРЕМИЕРЪТ КИРИЛ ПЕТКОВ УСПЯВА ЛИ ДА ЗАЩИТИ БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС В ПРЕГОВОРИТЕ СЪС СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ?
Не
11 гласували / 100%
Да
0 гласували / 0%
Донякъде
0 гласували / 0%