СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: МИНИСТЪР СЪБЕВ ОТ РУСЕ, НЕ ИЗКАЗА СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА СЕМЕЙСТВОТО НА ЗВЕРСКИ УБИТАТА ЖЕНА ОТ РУСЕ, ПОДДРЪЖНИК НА РУМЕН РАДЕВ СЕ ПОДИГРАВА С НЕЯ! ПОЗОР!

Автор: 5 GmediA 14:55, 21 януари 2022
Източник: Фейсбук

Николай Събев, родѐн и израснал в Русе, народен представител и министър на транспорта от “Продължаваме промяната”, не е изказал дори с едно изречение публично съболезнования към близките на неговата съгражданка, убита по зверски начин: удушена и разчленена… Защо няма нормално човешко съчувствие за семейство Пехливанян, защо няма няколко добри думи за утеха? Защото съпругът на убитата Еранухи Пехливанян е общински съветник от ГЕРБ ли?! Заради това, очевидно.

Милионерът Николай Събев, заслужил мястото си в Министерски съвет с щедро предизборно дарение към партията на Кирил Петков и Асен Василев, се кѐфи във Фейсбук профила си на закачка на “Дневник” за дронова магистрала Скопие-София след 20 години… Не е ли цинично всичко това?! Защото сега, през 2022 година, в родния му град, в десетки други градове и села в родината му престъпници убиват, изнасилват, мародерстват, докато анимационният герой Рашко Дамаджаната прави нелепи скечове в Народното събрание и по медиите.

Живеем в лу̀напарк, а въртележката лети все по-зловещо нагоре-надолу, надолу, надолу…
Ей, “почтените”, слезте от виенското колело, преди с главата надолу да сте се забили в земята! И да сте забили държавата в калта…

Коментар на Соня Колтуклиева във Фейсбук, 18 януари 2022 г..

 

Отвратена съм! Погнусена съм!
Вижте как хора с претенции да бъдат интелектуален елит се гаврят с най-зверското убийство в България от години… само, защото съпругът на удушената и разчленена жена от Русе - Бедрос Пехливанян, е общински съветник от ГЕРБ…
Единствено Любка Качакова се противопоставя в този чат на гаврата с жестоко убитата русенка.

Тон за този грозен и безчовечен пасквил дава Владимир Танев, агент на ДС и член на Инициативния комитет на Румен Радев за втори мандат.

… Колко мерзко!

Коментар на Соня Колтуклиева във Фейсбук, 19 януари 2022 г..

 

Последни новини

Общо гласували: 18

Анкета

ОЧАКВАТЕ ЛИ ДА ИМА ЕФЕКТ ОТ АНТИКРИЗИСНИТЕ МЕРКИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО?
Не
15 гласували / 83.33%
Не смятам, че са достатъчни и навреме
3 гласували / 16.67%
Да
0 гласували / 0%