СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ДРАГА ИЛИЯНА, ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ СМАЧКА КОНСТИТУЦИЯТА. ИЗПИТВАШ ЛИ “ОГРОМНО САМОЧУВСТВИЕ” ОТ ТОВА? ОТ КАКВО ВИ БЕШЕ “МНОГО ТРУДНО” - ОТ ПЛЕТЕНЕТО НА ИНТРИГИ ЛИ?!

Автор: 5 GmediA 14:34, 23 януари 2022
Източник: БНТ

Илияна Йотова: “Победата след 5 години е голяма отговорност и огромно самочувствие. Беше ни много трудно, но имахме подкрепата на гражданите!”(БНТ)

В какво по-точно ви беше трудно, драга Илияна?

Че въртяхте интриги и насъсквахте хората. Че предизвикахте ненужни избори “до дупка”. Че създадохте няколко правителства, които задълбочиха кризите в държавата. Че се възползвахте от кризите, за да заграбите още повече власт. Че наводнихте страната с машини, за които нямаше разумно обяснение, преди вота през ноември. Че използвахте Николай Копринков за създаване на политически ГМО-та. Че приютявахте двама съветници с повдигнати обвинения. Че мълчахте в тежки за нацията моменти.

На кои граждани имахте подкрепата? Какво стана с вашите видни протестъри? Докопаха се до парламента и започнаха да се наритват едни- други, да си вадят кирливите ризи и да стават за посмешище. Вашият “почтен” министър Минеков е раздал хонорари за 75 650 лева на близки сътрудници. Вашият “почтен” министър Кацаров е даден на прокурор за обществена поръчка. Вашият “почтен” шеф на НАП е хвърлил 32 милиона лева за бонуси, че даже не иска да каже размера на своя бонус. Вашият “почтен” министър Бойко Рашков въведе полицейщина и насилие, никой истински не провери с какви пари са купувани неговите 19 имота. Вашите министри съставиха редовно правителство от кумове и кумци, от секретарки и любовници - правителство, което тласка държавата към мизерия. 

Президентът Радев наруши Конституцията, Конституционният съд го доказа. Илияна, изпитваш ли “огромно самочувствие” от това?

П.П. Илияна, спечелихте втори манда с 66% от гласовете при рекордно ниска избирателна активност, загубихте няколкостотин хиляди гласа в сравнение с 2016 г..

Последни новини

Общо гласували: 18

Анкета

ОЧАКВАТЕ ЛИ ДА ИМА ЕФЕКТ ОТ АНТИКРИЗИСНИТЕ МЕРКИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО?
Не
15 гласували / 83.33%
Не смятам, че са достатъчни и навреме
3 гласували / 16.67%
Да
0 гласували / 0%