МИНИСТЪР РАДОСТИН ВАСИЛЕВ СМЕНИ ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО НА НАЦИОНАЛНА СПОРТНА БАЗА 

Автор: 5 GmediA 16:05, 10 март 2022
"Здравейте, приятели!
С моя заповед от днес е освободен изпълнителният директор на „Национална спортна база“ ЕАД г-н Пламен Манолов и целият състав на Съвета на директорите на дружеството, чийто принципал е Министерството на младежта и спорта". Това обяви във Фейсбук министърът на младежта и спорта Радостин Василев.
 
Ето какво още събщи той: 
 
"Новите членове на Съвета на директорите са:
Невена Полименова – Завършила „Право“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Тя притежава дългогодишен опит в областта на гражданското, търговското, административното и изпълнителното производство.
Венцислав Петков – Дипломиран инженер в Лесотехнически университет – гр. София. Народен представител в 47-то Народно събрание. Член на Парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта, както и на Парламентарната комисия по транспорт и съобщения.
Мартин Арсов – Завършил „Право“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Магистър по „Здравен мениджмънт“ от Медицински университет – гр. София. Специализирал в областта на медицинското право. Той притежава над десетгодишен професионален опит в държавния и частния сектор.
Румен Муратев – Завършил специалност „Строителство на сгради и съоръжения“ в Университет по архитектура, строителство и геодезия – гр. София. Завършил практически обучения, свързани със Закона за мерките срещу изпирането на пари и Закон за защита на класифицираната информация.
Владислав Божиков – Завършил „Право“ в Университета за национално и световно стопанство – гр. София. Той има над 10 години стаж по специалността. Притежава допълнителна квалификация в областта на „Право и информационни технологии“. Има богат опит в търговското право и в проекти, свързани с ефективното управление на ресурси в администрацията и информационните технологии.
Уверен съм, че новото ръководство на „Национална спортна база“ ЕАД ще работи изцяло в полза на развитието на дружеството, за да бъдат осигурени максимално добри условия за тренировъчна и състезателна дейност на българските спортисти".

Последни новини

Общо гласували: 41

Анкета

КОЙ ОТ КАНДИДАТИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ БИТКАТА ЗА СТОЛИЦАТА?
Антон Хекимян
25 гласували / 60.98%
Ваня Григорова
7 гласували / 17.07%
Радостин Василев
7 гласували / 17.07%